Volkan Şen: Telafisi Olmayan Maçlar Oynayacağız

A Milli Futbol Takımı futbolcusu Volkan Şen, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Grup Elemeleri'nde bundan sonra telafisi olmayan maçlar oynayacaklarını söyledi.Riva'da bulunan Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Merkezi'nde Brezilya ve Kazakistan maçı hazırlıkları...

A Milli Futbol Takımı futbolcusu Volkan Şen, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Grup Elemeleri'nde bundan sonra telafisi olmayan maçlar oynayacaklarını söyledi.

Riva'da bulunan Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Merkezi'nde Brezilya ve Kazakistan maçı hazırlıkları öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Volkan Şen, tekrar milli takıma seçildiği için mutlu olduğunu belirterek, "Tekrar davet edilmek beni onurlandırdı, çok mutlu oldum. Bunun için Fatih Terim ve ekibine çok teşekkür ediyorum." dedi.

12 Kasım Çarşamba günü Brezilya ile oynanacak hazırlık maçı hakkında ise tecrübeli oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Dün kampa katıldık, bugün ilk idmanımızı yapıyoruz. Tabiki bizim açımızdan çok önemli bir hazırlık maçı oynayacağız. Sonucu ne olursa olsun bizim sahada oynayacağımız futbol, sahada göstereceğimiz oyun bizim için çok önemli olacak. Biliyorsunuz önümüzde bir Kazakistan maçı var ama ondan önce güzel bir hazırlık maçı olacak. Brezilya maçında eksiklerimizi, hatalarımızı göreceğiz."

Bir gazetecinin Avrupa Şampiyonası Grup elemelerindeki geleceğimiz ile ilgili soruya ise Volkan, "Hiç kimse şüphe etmesin milli takım çok iyi oyunculara sahip. İyi bir kadrosu var. Ama bundan sonra telafisi olmayan maçlar oynayacağız. Bence bu durum bize yakışmıyor. Bundan sonra iyi sonuçlar almamız lazım." diye cevapladı.

Öte yandan Bursaspor forması altında bu sezon göstermiş olduğu başarılı performans içinse tecrübeli futbolcu, "Bu sezon gerçekten iyi bir performans sergiliyorum, sahada başarılı işler yapıyorum. Tabi bunda Şenol Güneş hocanın çok büyük katkısı var. Bursaspor büyük bir camia iyi bir takım kurduk bende hocamın verdiği görevleri en iyi şekilde yaparak takımıma katkı sağlamak istiyorum." diye konuştu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri