Volkan Demirel ateşle oynuyor

Galatasaray'la oynanan Süper Kupa maçında omuzundan sakatlananan Volkan Demirel bile bile kendini yakıyor.

Galatasaray'la oynanan Süper Kupa maçında omuzundan sakatlananan Volkan Demirel, takıma döndükten sonra eski formundan oldukça uzak bir görüntü çiziyor. Sol omuzu çıkan, doktorların tüm uyarılarına rağmen ameliyat olmayan milli file bekçisinin hala sakatlığının tam olarak geçmediği maçlarda net bir şekilde ortaya çıkıyor. Sol kolunu kullanmamaya özen gösteren Volkan'ın maç sırasında sık sık omuzunu tutması da gözlerden kaçmıyor.

AMELİYAT OLMAZSA FUTBOL HAYATI TEHLİKEYE GİRER

Spor hekimi Şahin Tuğrul, Gençlerbirliği'nde görev yaptığı döenemde kaleciler Gökhan ve Ferhat'ın aynı sakatlıkları yaşadığını belirterek, "İkisi de ameliyat sonrası bu sakatlıktan kurtuldu. Omuz eklemi çıktığında belli bir süre korunma ihtiyacı hissedersin. Yoksa olumsuz yönde etkilenirsin. Omuz çıkığı sakatlığı tekrar nüksedebilir. Ameliyat kesin çözümüdür. Önemli olan tedavi sürecini iyi değerlendirmektir." dedi.

ALEX ŞİKE DÖNEMİNDE FEDAKARLIK YAPMIŞTI

Bugün kadro dışı bırakılan Alex de Souza şike döneminde birçok takımdan teklif almasına rağmen Fenerbahçe'yi terk etmemiş. Uzun sürede alacağını istememişti. Eşine ve yakınlarına Saracoğlu'nun en pahalı locasını alarak takımına zor süreçte destek veren kaptanın bugün kadro dışı bırakılması ahde vefanın olmadığının bir göstergesi olarak görüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri