Voleybolda sessizlik

Voleybolda Konya’yı temsil eden Diltaş ve Ereğli Belediyespor’da yeni sezon için nasıl bir yol izleneceği spor kamuoyu tarafından merakla bekleniyor. Sessizliğini koruyan iki ekibinde sponsor desteği istediği belirtiliyor
Aroma Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden Konya takımlarında sezon sonu sessizliği sürüyor. Geçtiğimiz sezon ilk defa mücadele ettiği ligde kümede kalmayı başaran Diltaşspor’da yeni sezon için neler yapılacağı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı. Diltaşspor yönetiminin alacakları sponsor desteğine göre hareket edecekleri belirtiliyor. Kulüp Başkanı Mehmet Ataman ise konuyla ilgili olarak aceleci davranmayacaklarını ve henüz bir şeyleri konuşmak için erken olduğu ifadelerini kullandı. Konyalı voleybol severler mavi-beyazlı ekibin yeni sezon için nasıl bir yol izleyeceğini merak ediyor.
Voleyboldaki bir diğer temsilcimiz Ereğli Belediyespor’da ise oyuncuların paralarını alamadığı yönündeki haberler spor kamuoyunu meşgul ediyor.  Yaşanan bu problem nedeniyle yeşil-beyazlı ekip yönetiminin yeni sezon için henüz bir plan yapmadığı ilk önce maddi krizi aşmayı düşündüğü belirtiliyor. Kulüp başkanı Fethi Ertekin konuyla ilgili olarak çıkan söylentileri doğrularken bu problemi aşmak için arayış içinde olduklarını ifade etti. Ertekin; “Oyuncularımızın paralarını ödeyemediğimiz doğru.  Yaşanan bu maddi krizi aşmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu problemi aştığımız takdirde yeni sezon içinde planlarımızı yapacağız. Ancak ilk olarak bu problemi aşmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz” diye konuştu. Yaşanan bu olaylar Konya spor kamuoyu ve voleybol severlerin kafasında Konya’da voleybol bitecek mi? Sorusu oluşuyor. Voleybol severler Konya’daki bu heyecanın yeni sezonda da devam etmesini istiyor. 
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri