Voleybolda Adana’nın İsmini Duyuran Takıma Destek Var

Yeni kurulmasına rağmen Bölgesel Voleybol Ligi'nden 3. ve 2. lige yükselen Adana BYZ Algomedspor, geçen sezonda play-off’u son maçlarda kaçırdı. Geçen yıl takımın sağlık sponsoru olan Adana Özel Algomed Hastanesi yeni sezonda takımın ana...

Yeni kurulmasına rağmen Bölgesel Voleybol Ligi'nden 3. ve 2. lige yükselen Adana BYZ Algomedspor, geçen sezonda play-off’u son maçlarda kaçırdı. Geçen yıl takımın sağlık sponsoru olan Adana Özel Algomed Hastanesi yeni sezonda takımın ana sponsoru olarak Adana Byz Algomedspor’a büyük destek sağladı.

2014/2015 sezonunda 1.ligi hedefleyen Adana Byz Algomedspor’da yeni sezonda antrenörlüğe Ali Rıza Akın, yardımcı antrenörlüğe, kurulduğu günden bu yana takımın kaptanlığını yapan Ömer Bozdoğan getirildi. Geçen yıl kadrosunda bulunan Barış Dülgar, Seyhan Karakaş, Selçuk Karakaşa, Ramiz Zevker, Rıdvan Sağlık, ve Umut Akbıyık’ı takımda tutan Adana Byz Algomedspor, yeni sezonda Payas Belediye Spor’ dan Melih Özkaya, Sercan Cihangir ve Mesut Akman, K.Maraş Belediyespor’ dan Server Barış Sancak, Antakya Belediyespor’ dan Şafak Sezen ve İstanbul Bahçelievler’ den Ertan Depreli’yi kadrosuna dahil ederek yeni sezonda da iddialı.

Adana Byz Algomedspor teknik heyet ve sporcular yeni sezon öncesinde Algomed hastanesinde sağlık kontrolünden geçti. Sağlık kontrolünde sporcularla yönetim kurulu Başkanı Dr. Arif Akgül ve hastane direktörü Dr. Fahrettin Emre ilgilendi. Akgül, bu zamana kadar sporun ve sporcuların yanında olduklarını, geçen yıl sağlık sponsorluğu yaptıkları Adana Byz Algomedspor’ a yeni sezonda sağlığın yanı sıra ana sponsor olduklarını ifade ederek 1.lig yolunda hedefe ulaşmak için bundan sonra her konuda destek vereceklerini söyledi. Adana Byz Algomedspor teknik heyeti ve sporcular tarafından yönetim kurulu başkanı Arif Akgül ve hastane direktörü Fahrettin Emre’ye forma hediye edildi. Antrenör Ali Rıza Akın, Adana Byz Algomedspor’un kısa sürede voleybolun markası haline geldiğini, amaçlarının bu markayı daha iyi yerlere getirmek için çalışmak olduğunu, yeni sezon öncesinde verdikleri destekten dolayı Arif Akgül ve hastane direktörü Fahrettin Emre’ye teşekkür eti. Akın, “Bize inananları ve güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Takım olarak çok çalışarak başarılı olacağız. Takım bunu başaracak güçte. Oyuncularıma ve ekibine güveniyorum” dedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri