Voleybolcular üzgün

Voleybol liglerinde mücadele eden temsilcilerimiz aldıkları yenilgilerle kan kaybetti. Diltaş, Bozkurt Belediyesine yenilirken, Fenerbahçeyi ağırlayan Ereğli Belediyesi evinde gülemedi

Aroma Erkekler Voleybol Ligi’nde mücadele veren Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü’nde, Kastamonu Bozkurt karşısında alınan 3-2’lik mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor. Rakibi karşısında basit hatalar sonucu salondan mağlubiyetle ayrılan Diltaş, ilk yarının bitimine 2 hafta kala oynayacağı maçlara mutlak galibiyet hedefiyle bakıyor.

Kastamonu Bozkurt karşısında iyi oyun sergilediklerini, ancak sonuca gidemediklerini ifade eden Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü Başkanı Mehmet Ataman, “Her iki takım içinde önemli bir karşılaşmaydı. Rakibimizde biz de kazanmak istiyorduk. İyi oyun oynadık, ancak son sette yapılan basit hatalar sonucu maçı kaybettik. Konya’ya mağlubiyetle döndüğümüz için üzgünüz. Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü olarak geride kalan maçlarımızı kazanarak sezonu en iyi yerde tamamlamak istiyoruz” dedi.
Geride kalan 9 haftada 6 puan toplayabilen temsilcimiz, zorlu maçın ardından sahasında Beşiktaş’ı konuk edecek. Temsilcimiz Diltaş, ilk yarı perdesini ise Ankara’da Ziraat Bankası maçıyla kapayacak.
SULTANLARIN MORALİ BOZUK
Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden Ereğli Belediyespor, Fenerbahçe Acıbadem karşısında alınan 3-0’lık yenilginin şokunu yaşıyor. Kendi sahasında güçlü rakibi karşısında etkili olamayan ve setleri 25-12, 25-20, 25-12 kaybeden temsilcimiz, kalan maçlarından en iyi sonuçla ayrılarak devreye moralli girmek istiyor.
Güçlü rakipleri karşısında iyi oynadıklarını ancak sonuca gidemediklerini ifade eden Ereğli Belediyespor Antrenörü Ahmet Ata Onar, “Ligin güçlü isimlerinden Fenerbahçe ile kendi sahamızda karşılaştık. İyi hazırlanmıştık bu maça. Rakibimiz karşısında da etkili oyun oynadık ancak sonuca gidemedik. Yapılan hatalar sonucu karşılaşmayı 3-0 kaybettik. Bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza bu üzüntüyü yaşattığımız için üzgünüz. Ereğli Belediyespor olarak geride kalan maçlarımızı kazanarak geçen yıl yakaladığımız başarıyı yakalamak istiyoruz. Takımıma güvenim tam İnşallah sezon sonunda istediğimiz sonuca ulaşırız” diye konuştu.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri