Vodafone’dan Tablet Kampanyası

İletişim şirketi Vodafone Türkiye, aralarında lap top, tablet ve müzik çaların da bulunduğu 10 aygıtı aynı anda internete bağlayan Cepte Wi-Fi ile ilgili yeni kampanyasını açıkladı. Kampanya kapsamında servis, tarifeye ilave ayda 10 liraya...

İletişim şirketi Vodafone Türkiye, aralarında lap top, tablet ve müzik çaların da bulunduğu 10 aygıtı aynı anda internete bağlayan Cepte Wi-Fi ile ilgili yeni kampanyasını açıkladı. Kampanya kapsamında servis, tarifeye ilave ayda 10 liraya Samsung Galaxy Tab 4 7” tableti mobil telefon kullanıcılarına sunuyor.

Evde ya da dışarıda kullanılabilen Cepte Wi-Fi’nin 80 gram ağırlığı ve 4 saat pil ömrü var. Ayda 40 liraya 7 GB internet paketiyle geliyor ve Apple Store ve Google Play Store’dan iOS ile Android ihtiva eden aygıtlara indirilebiliyor.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, konu ile ilgili olarak şunları kaydetti:

“Mobil iletişimin imkânlarını abonelerimize sunuyoruz. Mobil internet özgürlüğünü abonelerimize tattırmak için yenilikçi ürünleri Türkiye’ye sunuyoruz. Her an her yerden Vodafone’un 81 ilde kapsaması bulunan, çift taşıyıcılı 3G Süper İnterneti’ne erişimi kolay kılan Cepte Wi-Fi’yi abonelerimizle buluşturmanın mutluluğunu tadıyoruz.”

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri