Vodafone'dan 'basın'a özel tarife

Vodafone, basın mensuplarının iletişim ihtiyaçlarına yönelik hazırladığı Basına Özel Tarife ile çok avantajlı konuşma fırsatları ile SMS ve internet paketlerini bir arada sunuyor
Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre, ''Basın'a Özel Tarife''ye abone olan basın mensupları, ayda 39 lira karşılığında yurt dışı dahil her yöne 1.000 dakika konuşma, 1.000 SMS ve 1 GB internet kullanım hakkı kazanıyor. Her yöne dakikaları ile yurt dışındaki sabit hatlar ve Vodafonelular'ı arayabilen basın mensupları, Kırmızı Pasaport seçeneği ile ayda sadece 3,99 lira daha ödeyerek tarifelerindeki dakikaların yarısını yurt dışında da kullanabiliyor.

Söz konusu tarifeden faydalanmak isteyen basın mensuplarının sarı basın kartları veya kurum kimlikleriyle Vodafone Cep Merkezlerine gelmeleri yeterli olacak.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Öğüt, yaptığı değerlendirmede, ''Vodafone Türkiye olarak müşterilerimizin ihtiyaçlarını doğru analiz etmek ve o ihtiyaçlara yönelik anlamlı ürün ve paketler geliştirmek önceliklerimizin başında yer alıyor. Basın'a Özel Tarifemizi de basın mensuplarımızın iletişim ihtiyaçlarına cevap verebilmek için kurguladık'' ifadesini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri