Vodafone'da Görev Değişimi; Timuray Bölge Başkanı, Öğüt Yeni Ceo

Cep telefonu operatörü Vodafone'da üst yönetim değişti. Şirketin Türkiye İcra Kurulu Başkanı olarak 1 Ocak 2009 tarihinden bu yana görev yapan Serpil Timuray, 1 Ocak 2014 itibariyle Vodafone Grubu İcra Kurulu Üyesi ve Afrika, Orta Doğu ve Asya Pasifik (A.

Cep telefonu operatörü Vodafone'da üst yönetim değişti. Şirketin Türkiye İcra Kurulu Başkanı olarak 1 Ocak 2009 tarihinden bu yana görev yapan Serpil Timuray, 1 Ocak 2014 itibariyle Vodafone Grubu İcra Kurulu Üyesi ve Afrika, Orta Doğu ve Asya Pasifik (AMAP) Bölge Başkanı olarak atandı. Timuray'dan boşalan koltuğa ise Vodafone Türkiye’de Ticari ve Operasyonel alanlardan sorumlu İcra Kurulu Başkan Vekili olarak görevine devam etmekte olan Gökhan Öğüt getirildi. Öğüt, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanlığı’nı 1 Kasım 2013 tarihi itibariyle Timuray’dan devralacak.

Vodafone Grubu CEO’su Vittorio Colao, konuyla ilgili yaptığı açıklamada yönetim yapısındaki değişikliği, “Çok önemli bir pazarda güçlü ticari ve operasyonel deneyimleriyle Vodafone’nun en başarılı liderlerinden biri olan Timuray’ın devraldığı AMAP Bölge Başkanı ve Vodafone Grubu İcra Kurulu Üyesi olarak üstleneceği yeni görevinde başarılarının devamını diliyorum.” diyerek değerlendirdi.

Serpil Timuray da yeni görevlendirmeyle ilgili şunları dile getirdi:

"Vodafone Türkiye’de son 4 yıldır birlikte çalıştığımız Gökhan Öğüt’ü Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan’ı olarak devraldığı yeni görevinden ötürü tebrik ederim. Vodafone Türkiye son 4 yılda, mobil telekomunikasyon sektörünün en hızlı büyüyen operatörü olarak toplam gelirlerini 2 misline, gelir pazar payını yüzde 18,6’dan yüzde 30’a çıkarmış, son mali yılında en yüksek kârlılığına ulaşmıştır. Bu başarılarda büyük payı olan Öğüt’ün şirketin yeni dönemine çok başarılı bir liderlik yapacağına inancım tamdır. Kendisine ve tüm Vodafone Türkiye ekibine başarılarının devamını diliyorum.”
CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri