Vodafone Oksijen ödülleri topladı

Vodafone Türkiye’nin global inovasyon şirketi Oksijen, Türkiye'nin öncü teknoparklarından İTÜ ARI Teknokent tarafından düzenlenen BEETECH 2015 Ödülleri’nde 4 birincilik ödülü birden aldı.

“Büyük Ölçekli Firmalar Ar-Ge Gelirleri”, “Büyük Ölçekli Firmalar Fikri ve Sınai Mülkiyet Hakları”, “Tüm Firmalar Ar-Ge Gelirleri” ve “Tüm Firmalar Fikri ve Sınai Mülkiyet Hakları” kategorilerinde büyük ödülün sahibi olan OKSİJEN, İTÜ ARI Teknokent firmaları içinde ana ödül kategorilerinde en fazla ödül alan firma oldu. 7 Nisan 2016 – Türkiye'nin Dijital Dönüşümü’ne liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone’un global inovasyon şirketi Oksijen, Türkiye'nin öncü teknoparklarından İTÜ ARI Teknokent tarafından düzenlenen BEETECH 2015 Ödülleri’nde 4 birincilik ödülü birden aldı. “Büyük Ölçekli Firmalar Ar-Ge Gelirleri”, “Büyük Ölçekli Firmalar Fikri ve Sınai Mülkiyet Hakları”, “Tüm Firmalar Ar-Ge Gelirleri” ve “Tüm Firmalar Fikri ve Sınai Mülkiyet Hakları” kategorilerinde büyük ödülün sahibi olan Oksijen, İTÜ ARI Teknokent firmaları içinde ana ödül kategorilerinde en fazla ödül alan firma oldu.

‘ÖDÜLLERDEN MUTLUYUZ’

Çırağan Palace Kempinski’de düzenlenen törende OKSİJEN’in ödüllerini Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik ile İTÜ ARI Teknokent Yönetim Kurulu Üyesi Serhat Özeren’in elinden alan Oksijen Genel Müdürü Murat Ekşioğlu, şunları söyledi: “Oksijen olarak, Vodafone Türkiye çatısı altında global inovasyon merkezi olarak faaliyet gösteriyoruz. Bu sayede, 30'u aşkın ülkedeki 400 milyonun üzerinde abone için teknoloji üretiyoruz. Türkiye'de ürettiğimiz teknoloji çözümlerini, Vodafone'un faaliyet gösterdiği tüm ülkelere ihraç ediyoruz. Bu teknolojileri üretirken gücümüzü yenilikçilikten ve global birikimimizden alıyoruz. Dünyada teknolojinin gelişimine yön veren bir ekibiz. Bu kapsamda, alanında Türkiye’nin en prestijli ödülü olmaya aday BEETECH 2015’te 4 birincilik ödülü birden almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu ödüllere layık görülmemizde, özellikle geçen sene Oksijen olarak kendi mühendislerimizin ürettiği fikri mülkiyetin tescil edilmesi ve yarattığımız teknik istihdam sonucu artan Ar-Ge gelirlerimizin katkısı büyük. Vodafone Türkiye'nin dünyaya açılan penceresi olarak, Türkiye mobil iletişim sektörünün ufkunu genişletmeye devam edeceğiz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri