Viranşehir De Liseli Gençler Voleybol Turnuvası

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde Gençlik Haftası kapsamında düzenlenen liseli gençler arası voleybol turnuvasında, Viranşehir Anadolu Fen Lisesi birinci oldu.Viranşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl...

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde Gençlik Haftası kapsamında düzenlenen liseli gençler arası voleybol turnuvasında, Viranşehir Anadolu Fen Lisesi birinci oldu.

Viranşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 15-19 Mayıs Gençlik Haftası nedeniyle Liseli Gençler Voleybol turnuvası düzenlendi. Yarı final ve final maçlarında renkli görüntülere sahne olan olurken, final maçını Milli Eğitim Müdürü Ömer Sağır İlçe Spor Müdürü Enver Alay, okul müdürleri ve öğrenciler hep beraber izledi. Finalde, Viranşehir Kız Anadolu lisesini 3-0 yenen Viranşehir Anadolu Fen Lisesi Birinci oldu. Turnuvaya katılan okullara ödüllerini Milli Eğitim Müdürü Ömer Sagir, İlçe Spor Müdürü Enver Alay ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mahmut Turgut verdi. Müdür Alay, "19 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen bu turnuvada gençlerimizi spor salonumuzda en güzel şekilde ağırladik. Şenlik havasında geçen bu turnuvada umarım gençlerimiz de keyif almışlardır" dedi.

Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları törenle verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri