Vincin İskeleye Çarpması Sonucu Yere Çakılan İnşaat İşçisi Öldü

Çankırı'nın Kurşunlu ilçesinde yapılmakta olan TOKİ inşaatında bir işçi hayatını kaybetti.Olay, sabah saatlerinde meydana geldi. Dış yapıda çalışan Murat Yüksel, vincin iskeleye çarpması sonucu 6. kattan iskele ile birlikte yere çakıldı....

Çankırı'nın Kurşunlu ilçesinde yapılmakta olan TOKİ inşaatında bir işçi hayatını kaybetti.

Olay, sabah saatlerinde meydana geldi. Dış yapıda çalışan Murat Yüksel, vincin iskeleye çarpması sonucu 6. kattan iskele ile birlikte yere çakıldı. 5 çocuk babası ve Afşin nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen yaralı işçi, ambulans ile Kurşunlu'dan Çankırı'ya götürülürken yolda hayatını kaybetti.

Yüksel'in hayatını kaybetmesi ile ambulans Kurşunlu'ya tekrar döndü. Murat Yüksel'in naaşı Kurşunlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yüksel'in cenazesinin otopsi için Ankara'ya gönderileceği ve daha sonra memleketinde defnedileceği belirtildi. Murat Yüksel'in geçen bayramda evinin yandığı ve üniversitede okuyan çocuğuna gelecek sağlamak için Kurşunlu TOKİ'ye gelip çalıştığı öğrenildi.

Olayla ilgili iş yeri yetkilileri bilgi vermekten kaçınırken, çalışanlar ise olay ile ilgili bir şey bilmediklerini söyledi. Olay yerinden görüntü almak isteyen basın mensuplarına, şantiye görevlilerinin tepki göstermesi dikkat çekti.

Polis olayla ilgili birçok kişinin ifadesine başvurdu. Savcılığın, iki kişi hakkında gözaltı emri verdiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri