Vinç Yüksek Gerilim Hattına Çarptı, Mahalle Sokağa Döküldü

Ümraniye’de, inşaata beton döken vincin ön metal aksamı yüksek gerilim hattına çarpınca büyük bir patlama meydana geldi. Evlerdeki elektrik tesisatları da bu durumdan etkilendi. Mahalle sakinlerini sokağa döken olayda, bir kişinin hafif yaralandığı...

Ümraniye’de, inşaata beton döken vincin ön metal aksamı yüksek gerilim hattına çarpınca büyük bir patlama meydana geldi. Evlerdeki elektrik tesisatları da bu durumdan etkilendi. Mahalle sakinlerini sokağa döken olayda, bir kişinin hafif yaralandığı belirtildi.

Olay, Site Mahallesi Ata Sokak’ta sabah saatlerinde yaşandı. İnşaata beton döken vincin ön metal aksamı çalışma sırasında yüksel gerilim hattındaki elektrik teline çarptı. Bu nedenle hatta büyük bir patlama meydana geldi. Mahallede elektrik tesisatları da olaydan etkilenince evlerdeki birçok elektronik cihaz kullanılamaz hale geldi. Doğalgaz hattı da zarar gördü. Olay, mahalle sakinlerini de sokağa döktü. Korkuyla evlerinden dışarı çıkan vatandaşlar uzun süre şoku atlatamadı. Bir kişinin hafif yaralandığı olayda bazı vatandaşlar baygınlık geçirdi. Çocuklar korkudan gözyaşlarını tutamadı.

Olay yerine itfaiye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Önce elektrikler devre dışı bırakılarak muhtemel bir tehlikenin önüne geçildi. İtfaiye ekipleri de çevrede yangın ihtimaline karşı önlem aldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri