Vicdanen rahatım

Konyaspor yönetiminden ve altyapı sorumluluğundan istifa eden Yusuf Selek, iyi bir Konyalı ve Konyasporlu olduğunu belirterek, yeşil-beyazlı ekibin mutlaka süper lige yükseleceğini söyledi

Konya’daki bazı insanlar gibi, iyi Konyalı ya da iyi Konyaspor’lu görünme ikiyüzlülüğü içerisinde değilim. Mütevazi olmayacağım, ben iyi bir Konyalıyım ve iyi bir Konyaspor’luyum. Bu şehirde yaşayan insanların doğup büyüdükleri yerle ilgili sorumlulukları vardır.  Ben Konya’da doğdum, Konyalıyım ve Konyasporluyum. Konyaspor’un benim için bir yaşam biçimi olduğunu düşünüyorum.

Sizlerin de bildiği gibi,  zaman zaman Konyaspor yönetimlerinde görev yaptım. Özellikle de altyapılarda görev aldım. Bir kulübün temeli olmasa çatısı da olmaz düsturundan yola çıkarak, kulüplerin altyapılarının çok önemli olduğunu düşünüyorum. Konyaspor altyapısı da sezona Abbas Kılınç ve Osman Tezcan’ın sorumluluğunda iyi bir yapılanma ile başlamış ve bunun semerelerini milli takımlara ve A takıma gönderilen futbolcularla almıştır. Daha sonra yaşanan olumsuzluklar nedeniyle Abbas Kılınç görevinden istifa etmiştir. Ama burada bir gerçeği göz ardı etmemek lazım. Yiğidin hakkını yiğide vermek gerekiyorsa, Abbas Kılınç ve Osman Tezcan’ın altyapıya getirdiği reformu unutmamak gerekir.
Bugüne gelirsek; Konyaspor alt takımlarının hepsinin başarılı olmasının mutlaka bir sebebi vardır. Kısıtlı imkanlara rağmen, bütün altyapı takımları başarı noktasında tavan yapmış ise burada görev yapan herkesi kutlamak lazımdır. Özellikle altyapımızda görev yapan teknik heyetlerimizin daha önce Teknik Direktörümüz Hüsnü Özkara ve ekibinin şimdi görev başında bulunan Ziya Doğan ve ekibinin de büyük katkıları olmuştur. Hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Bugüne kadar bizlere destek olan yerel basın mensuplarımıza ve Konyaspor’umuzun büyük taraftarlarına da şükranlarımı sunuyorum. Bugüne kadar bu takıma katkı sağlayanlara ve bu yönetimdeki tanıştığım bazı insanlara da teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum.
Bildiğiniz gibi, ben yönetime sonradan girdim. Konyaspor’a A Takım ve Altyapı için gücümün yettiğince emek vermekten büyük keyif aldım. Ancak, son gelişmelerden sonra gözümün önüne bu kulübe çağdaş yöneticilik anlayışını getiren insanların istifası geldi. Bu kulübü iyi yerlere getirmeye çalışan insanlar bu kulüpten uzaklaştırılıyorsa bu görevde daha fazla kalmanın bir anlamı olmadığını düşündüğüm içinde görevimden istifa ettim.
Bu istifa Konyaspor’dan kopma anlamına asla gelmemektedir. Ben her zaman olduğu gibi bundan sonrada tüm gönlümle bu takımın play-off lardan süper lige çıkacağına canı gönülden inanıyorum.”

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri