Veysel Eroğlu: Çankırı'ya Müjdelerle Geldim

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, müjdelerle geldiğini belirterek, "Bu müjdeler çok büyük müjde 386,50 milyon TL'lik müjde ile geldim. Bu paralar çok isabetli yerlere gitti, biz de bundan çok memnunuz." dedi.Orman ve Su İşleri Bakanı...

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, müjdelerle geldiğini belirterek, "Bu müjdeler çok büyük müjde 386,50 milyon TL'lik müjde ile geldim. Bu paralar çok isabetli yerlere gitti, biz de bundan çok memnunuz." dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Çankırı'ya yaptığı ziyarette vatandaşlara müjdeler verdi. Selahattin İnal Güzel Sanatlar Lisesi'nde konuşan Bakan Eroğlu, "16 Ağustos 2013 tarihinde Çankırı'ya 61 milyon TL'lik 25 proje sözü verdik. Bu sefer gelirken yine müjdelerle geldim ama bu müjdeler çok büyük müjde, 386,50 milyon TL'lik müjde ile geldim. Bu paralar çok isabetli yerlere gitti, biz de bundan çok memnunuz." diyerek, Çankırı'da yapılacak olan projelerin müjdelerini verdi.

Bakan Eroğlu, yapılacak projelerin mütahhitleri ile taahhüt sözleşmesi imzalarken, erken bitirmeleri için de pazarlık yaptı. Eroğlu, daha sonra valilik ve belediye ziyaretlerini gerçekleştirdi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri