Veteranların şampiyonu Tavsanspor oldu

Türkiye Futbol Federasyonu Herkes İçin Futbol Konya Hif İl Temsilciliği "Eski hatıraları, yeni heyecanlarla, yaşamak için." sloganıyla Meram Çıtır Simit ve Tav-san'ın katkılarıyla gerçekleşen; "Meram Çıtır Simit Veteranlar Futbol Ligi" sona erdi.

Şehit Muharrem Samur Stadı’nda gerçekleşen final proğramında önce 3.lük maçında karşı karşıya gelen Başakspor ve Başkent Hastanesi maçını Mustafa, İrfan ve Oral’ın golleriyle 3-1 kazanan Başakspor 3.olurken, Mehmet’in tek golü ile yenilen Başkent Hastanesi 4.oldu. Final müsabakasında ise rakibi Monivaspor’u Fikret-2, Murat ve Aydın golleriyle 4-0 yenen Tavsanspor ligin şampiyonu oldu.

Maçlardan sonra başlayan kupa töreninde; final maçını başarıyla yöneten hakem üçlüsü, Yasin Şahin, Şaban Karadereli ve Salih Soydan’a hediyelerini Konya İl Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Düzkaya verdi. Ligin ana sponsoru Meram Çıtır Simit yetkilisi Zekeriya Çoşar’a Konya ASKF Başkanı Remzi Ay, diğer sponsor Tav-san firması yetkilisi Ali Tavukçu’ya katkı ve teşekkür plaketini Anadolu Selçukluspor Başkanı Mehmet Günbaş takdim ettiler. Gol kralı Tavsanspor golcüsü  İbrahim Keleş’e Futbol İl Temsilcisi Yardımcısı Tahir Taşyüz ve enaz gol yiyen Tavsanspor kalecisi Mehmet Ceran’a hediyesini Konya ASKF Yönetim Kurulu Üyesi Ferit Kesler verdiler. Veteranlar Futbol Ligi en centilmen takımları; Konya Barosu takımı adına Konya Barosu Saymanı Av.Fatih Ekizler’e, Konya TSYD Başkanı Recep Çınar, Enka Süt takımı adına Muzaffer Şen’e Cumhuriyet Savcımız Tuncay Önder İpek, Başakspor adına Mustafa Yalnız’a Konya Tüfad Başkanı Ali Bingöl plaketlerini takdim ettiler. Ligin en centilmen oyuncuları; Ali Sarıkaya, Erdoğan Elmalı ve Osman Kafalıer’e centilmenlik plaketlerini Başkent Hastanesi Mali İşler Müdürü Abdullah Aydil, Hif İl Temsilcisi İbrahim Karabacak ve Mustafa Yeniterzi verdiler.

Dereceye giren takımlara kupalarını ise; Veteranlar Futbol Ligi 3.sü olan Başakspor’a kupasını Konya ASKF Başkan Yardımcısı Nihat Çelikkollu, ligin 2.si Konya Monivaspor’a kupasını Anadolu Selçukluspor Başkanı Mehmet Günbaş ve Meram Çıtır Simit Veteranlar Futbol Ligi şampiyonu Tavsanspor’a kupasını Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay verdiler. Veteranlar Futbol Ligi kupa töreni sonunda kısa bir açıklamada bulunan Konya Hif İl Temsilcisi İbrahim Karabacak;“Konya’da bir ilk olarak 4 senedir düzenli şekilde yapılan Veteranlar Futbol Ligi’nin başarıyla sonuçlanmasından oldukça memnun olduklarını, katılan takımlara ve emeği geçenlere teşekkür ederken, sponsorlar Meram Çıtır Simit ve Tav-san başta olmak üzere dereceye giren takım ve oyuncularını kutlamıştır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri