Veteranlarda şampiyon Hakimiyet oldu

Türkiye Futbol Federasyonu Herkes İçin Futbol Konya İl Temsilciliği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen veteranlar futbol turnuvası Pazar günü yapılan final programı ile sona erdi

Türkiye Futbol Federasyonu Herkes İçin Futbol Konya İl Temsilciliği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen veteranlar futbol turnuvası Pazar günü yapılan final programı ile sona erdi. Başkent Hastanesi’nin sponsorluğunda gerçekleşen turnuvanın şampiyonu Hakimiyetspor oldu. Veteranlar Futbol Turnuvası, 3.lük maçında Başkent Hastanesi’nin 4-1 yenen Zaferspor 3.olurken, final maçında ise Tavsanspor’u 6-2 yenen Hakimiyetspor şampiyon olarak turnuvayı tamamladı.

 

Selçuklu Belediyespor sentetik sahada 16 takımın katıldığı turnuvada; Başkent Hastanesi, Başakspor-1, Başakspor-2, Onurspor, Uluşahinspor, Konya TSYD, 7.Gün Spor Dergisi, Bozcamahmutspor, Konya SHÇEK, Hakimiyetspor, Tavsanspor, Konya Gençlerbirliği, Özdenspor, Karabağ Gençlerbirliği, YSE Köy Hizmetleri Spor ve Zaferspor takımları mücadele etti.

 

Maçlardan sonra Başkent Hastanesi Halkla İlişkiler Sorumlusu H.Rahmi Gündüz’ün sunumu ile başlayan kupa programında; şampiyon Hakimiyetspor’a kupasını Konya ASKF Genel Başkanı Remzi Ay, ikinci Tavsanspor’a kupasını Selçuklu Belediyespor Başkanı Selçuk Aksoy, üçüncü Zaferspor’a kupasını Konyaspor Başkan Yardımcısı Mehmet Günbaş, dördüncü Başkent Hastanesi’ne kupasını Konya ASKF Genel Başkan Yardımcısı Nihat Çelikkollu vermiştir. Turnuva gol kralı Hakimiyetspor’dan Mustafa İriş’e hediyesini Konya ASKF Yönetim Kurulu Üyesi, Konya Futbol İl Temsilcisi Yardımcısı Tahir Taşyüz verirken, en az gol yiyen Hakimiyetspor kalecisi Ali Hazar’a hediyesini Selçuklu Belediyespor Yöneticisi Murat Koç takdim etti.

 

Turnuva da en centilmen takım seçilen Konya SHÇEK Müdürü Mehmet Sütçü’ye plaketini ise Konya ASKF Yönetim Kurulu Üyesi Ferit Kesler verdi, Turnuvada emeği geçen hakemler; Mehmet Özdil, Mustafa Ayçelik, Rıdvan Top, Hasan Çotuk, Fatih Solmaz, Mevlüt Hayta ve Feridun Çıla ile saha görevlileri Mustafa Yeniterzi ve Muhsin Zeren’e teşekkür belgelerini Konya Hif İl Temsilcisi İbrahim Karabacak takdim etti. Sponsor Başkent Hastanesi Mali İşler Müdürü Abdullah Aydil ve Selçuklu Belediyespor Başkanı Selçuk Aksoy katkı plaketlerini, Konya ASKF Genel Başkanı Remzi Ay’ın elinden aldı.

 

Konya ASKF Genel Başkanı Remzi Ay turnuva ile ilgili final programında yaptığı açıklamada; “Başkent Hastanesi katkılarıyla ve Hif il temsilciliğimizin organizasyonluğu ile düzenlenen Konya Master Cup 3.Veteranlar Futbol Turnuvası"nda, Konya’mızda amatör ve profesyonel takımlarda yıllarca futbolcu, antrenör ve yönetici olarak emek sarfetmiş, faal futbolu, uzun süredir birbirini göremeyen arkadaşları bir araya getirmek, kaynaştırmak, eski günleri yad etmek ve bu arkadaşlara spor yaptırmaktır. Turnuva gayet başarılı geçmiştir, soğuk havaya rağmen turnuvaya katılan 16 takımında final programına katılmaları ve memnun kalmaları bizleri oldukça memnun etmiştir. Sponsorumuz Başkent Hastanesi'ne, tesislerini bize açarak ev sahipliği görevini yerine getiren Selçuklu Belediyespor Kulübü'ne, katılan tüm takımlara ve turnuvada emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.” dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri