Veteranlarda ilk hafta tamamlandı

Meram Çıtır Simit, Tavsan, Başkent Hastanesi, Meram Belediyesi ve Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun katkılarıyla gerçekleşen Veteranlar Futbol Liginde 1.hafta maçlarını tamamladı

Meram Çıtır Simit, Tavsan, Başkent Hastanesi, Meram Belediyesi ve Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun katkılarıyla gerçekleşen Veteranlar Futbol Liginde 1.hafta maçlarını tamamladı.

A Grubunda Başakspor Enka Süt takımını A.Uğur-3, M.Yalnız-2, Oral'ın golleriyle 6-1 yenerken, Enka Süt’ün tek golü Eyüp’ten geldi. Grubun diğer maçında Başkent Hastanesi Selçuk’la öne geçtiği maçta, Konya TSYD bu gole Mesut’la cevap vererek maç 1-1 sona erdi. B Grubunda; Organize Sanayispor, ligin yeni takımı Konya Barosu’nu Abdullah, Olcay, Muharrem, M.Pek’in golleriyle 4-2 yendi, Konya Barosu’nun golleri ise Bünyamin ve Aykut’tan geldi. Grubun favori takımlarından Konya Monivaspor ise Cemil, Mesut ve M.İriş golleriyle taraftarlarını yanıltmayarak Bozcamahmutspor’u 3-0'la geçti. Bu grupta Selçuklu Veteranlar ilk haftayı bay geçirdi. C Grubunda ise; Carı Elektronik, Tavsanspor 6-3 yenmesine rağmen, yaşı küçük oyuncu kontenjanını ihlal eden Carı Elektronik takımı kurallar gereği 3-0 hükmen yenik sayıldı. Grubun diğer maçında 7.Gün Dergisi’ni Barut, İsmail, Cemal’in golleriyle Balkanspor zorda olsa 3-2 kazandı. 7.Gün Dergisi’nin golleri penaltıdan Cemal ve Murat kaydetti. Meram Çıtır Simit Veteranlar Futbol Ligi’nde 2.hafta proğramı, Cumartesi akşamı; Selçuklu Veteranlar-Konya Barosu, Konya TSYD-Enka Süt ve 7.Gün Dergisi-Tavsanspor. Pazartesi akşamı; Başkent Hastanesi-Başakspor, Organize Sanayispor-Bozcamahmutspor ve Carı Elektronik-Balkanspor. 2.haftanı bay takımı ise Konya Monivaspor oldu.

Meram Çıtır Simit Veteranlar Futbol Ligi hakkında açıklamalarda bulunan Konya Hif İl Temsilcisi İbrahim Karabacak “Daha önceki yıllarda yarım saha şeklinde halı saha standartlarında yapılan Veteranlar Ligi bu yıl yeni bir uygulamayla tam saha onbire onbir, 3 hakemle, nizami oyun kuralları çercevesinde resmi amatör maç statüsünde oynatmaya karar verdiğimizde bazı sıkıntılarımız vardı, takımların büyük sahayı kaldıramayacakları, sürekliliği sağlayamamaları noktasında ki düşüncelerimiz ilk hafta maçları sonunda ortadan kalktı. Takımların hırsı, eski arkadaşlarla kaynaşması, ciddi amatör takım gibi maçlara gelmeleri, hazırlanmaları bizleri son derece memnun etmektedir. Bu vesileyle Şehit Muharrem Samur Stadı’nda bu hafta sonu cumartesi ve pazartesi günü akşamları oynanan maçlara davet ediyoruz.” dedi.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri