Veteranlarda final heyecanı yarın

Türkiye Futbol Federasyonu Herkes İçin Futbol Konya Hif İl Temsilciliği Meram Çıtır Simit ve Tavsan'ın katkılarıyla gerçekleşen; "Veteranlar Futbol Ligi"nde heyecan yarın oynanacak final maçı ile sona erecek.

HİF İl Temsilcisi İbrahim Karabacak konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Sporun evrenselliği ve kardeşlik ilkesinden hareket edilerek belirli yaş gruplarının bir araya gelerek spor yapmalarını sağlamak ve dolayısıyla futbola hizmet etmiş ve faal futbol hayatlarını bırakmış erkekler orta yaş grubu insanlarımıza, öncelikle; bedensel, zihinsel, psikolojik ve geçmişteki arkadaşlıkları tekrar canlandırıp sosyalleşme adına katkıda bulunarak, boş vakitlerini spor alanlarında tüketmelerine yardımcı olmak için hazırlanmış ve centilmenliğin ön planda tutulduğu bir etkinlik kapsamında finale gelindi. Meram Çıtır Simit Veteranlar Futbol Ligi final programı Cuma günü Şehit Muharrem Samur Stadı’nda gerçekleşecektir. Final proğramında saat 18:30 da Başakspor ve Başkent Hastanesi 3.lük maçına çıkarken, saat 20:00 da Konya Monivaspor ve Tavsanspor takımları finalde karşı karşıya gelirken, 21:00-21:30 saatleri arasında Konya spor protokolunun katılacağı kupa töreni yapılacak ve dereceye giren takım ve oyuncularına kupa ve ödülleri takdim edilecektir.
Konya’da bir ilk olan olan projeye imza attıkları, katkılarından dolayı tüm kurum ve kuruluşların yanı sıra sponsorlarımız Meram Çıtır Simit adına Zekeriya Çoşar’a ve Tavsan firması yetkilisi Ali Tavukçu’ya teşekkür ederim. Ayrıca katılan tüm takımlara centilmence maçlarından dolayı teşekkür ederken ligin her sene düzenli olarak yapılacağını belirtmiş ve final programına tüm sporseverleri davet ediyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri