Veteranlarda final heyecanı

Türkiye Futbol Federasyonu Konya Hif İl Temsilciliği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Veteranlar Futbol Turnuvası, bugün oynanacak final maçı ve kupa töreni ile sona erecek.

Türkiye Futbol Federasyonu Konya Hif İl Temsilciliği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Veteranlar Futbol Turnuvası, bugün oynanacak final maçı ve kupa töreni ile sona erecek. Konya Hif İl Temsilcisi İbrahim Karabacak, yaptığı yazılı açıklamada, Başkent Hastanesi'nin katkılarıyla düzenledikleri Konya Master Cup 3. Veteranlar Futbol Turnuvası'nı Konya Hif İl Temsilciliği olarak her yıl düzenleyeceklerini belirtti.

 

 Bu turnuva ile futbolu bırakmış, uzun süredir birbirini göremeyen sporseverleri biraraya getirmeyi, kaynaştırmayı, eski günleri yad etmeyi ve spor yaptırmayı amaçladıklarını ifade eden Karabacak, şunları kaydetti: ''Bunda az da olsa başarılı olmamız biz memnun etmekle beraber, sponsorumuz Başkent Hastanesi'ne, Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'na, tesislerini bize açarak ev sahipliği görevini başarıyla yerine getiren Selçuklu Belediyespor Kulübü'ne ve tüm katılan takımlara teşekkür ederiz. Ayrıca Veteranlar Futbol Turnuvası'nda talebin fazla olması ve katılımcıların memnuniyeti ile birlikte bu etkinliği bir sezona yayarak Veteranlar Ligi kurmak ve amatör takvime sokarak büyük sahada 11'e 11 şeklinde nizami futbol kuralları içerisinde gerçekleştirmek en büyük arzumuz olup, bununla ilgili çalışmalarımız devam etmektedir.''

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri