Veteranlar hocalarını unutmadı

Konyaspor ve Çorumsporda teknik direktörlük yapan, ilimiz futbol hakemlerinden Yasin Duranın babası Ömer Duran ve Mehmet Çumralı hocalarımızı veteranlar unutmadı.

Konyaspor ve Çorumspor’da teknik direktörlük yapan, ilimiz futbol hakemlerinden Yasin Duran’ın babası Ömer Duran ve Konya Sanayispor ve çeşitli amatör kulüplerde yıllarca antrenörlük yapan Mehmet Çumralı hocalarımızı veteranlar unutmadı. Geçtiğimiz günlerde vefat eden Konya spor camiasının sevilen isimlerinden Ömer Duran ve Mehmet Çumralı hocaları veteranlar unutmadı. Şehit Muharrem Samur Stadı’nda bir süredir devam Meram Çıtır Simit Veteranlar Futbol Ligi; Başkent Hastanesi – Tavsanspor yarı final maçı öncesinde merhum hocalarını anarak, pankart açan veteranlar vefa örneği gösterdiler.

Konuyla ilgili açıklama yapan Konya Hif İl Temsilcisi İbrahim Karabacak; “Devam eden Veteranlar Futbol Ligi’nde oynayan bir çok oyuncunun antrenörlüğünüde yapmış olan merhum Ömer Duran ve Mehmet Çumralı hocalarımıza böyle duyarlı bir davranış gösterip anan sponsorumuz Tav-San firmasının yetkilisi aynı zamanda Mehmet Çumralı hocamızın eski futbolcusu Ali Tavukçu başta olmak üzere tüm veteranları kutlar, teşekkür ederim.” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri