Vestel, Adana’da Merkez Servis Açtı

Vestel, satış sonrası hizmet kalitesini yükseltmek amacıyla 9 milyon TL yatırım ile ‘merkez servis’ projesini Adana’da da hayata geçirdi.

Vestel, satış sonrası hizmet kalitesini yükseltmek amacıyla 9 milyon TL yatırım ile ‘merkez servis’ projesini Adana’da da hayata geçirdi.

        Vestel’in Adana’da hizmete soktuğu, 555 metrekare alana kurulu yeni merkez servis, 13 kişiye istihdam sağlıyor. Adana’da yeni açılan merkez servis Hatay, Mersin ve Osmaniye’deki yetkili servislerden de sorumlu olacak. Vestel Müşteri Hizmetleri Genel Müdürü Tarkan Tekcan, “Yüzde 100 yüz müşteri memnuniyeti sağlamayı amaçlayan merkez servisimiz, sunduğu hizmetle Adanalılara hayatını kolaylaştıracak.” dedi.

        Genel Müdür Tekcan, merkez servis projesinin hayata geçtiği ilk illerden birinin Adana olduğunu vurgulayarak şunları ifade etti: “Merkez servisler, yetkili servislerin hizmet kalitesini sürekli denetim altında tutarak onların çözüm oluşturmada, zorlandıkları noktalarda anında devreye giriyor. Böylece çözüm sürecini hızlandırıyorlar. Örneğin merkez servislerde daha geniş yedek parça depo alanları bulunduğundan daha büyük stoklarla çalışıyorlar. Böylece müşterilerin bekleme süresi kısaltılıyor. Müşterilerimizin hayatını kolaylaştıracak merkez servis uygulamamızdan Adana’da ve çevre illerde yaşayan kullanıcılarımızın oldukça memnun kalacağına inanıyoruz.”
CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri