Verilen sözlerin takipçisi olacağız

Büyükşehir Belediyesinden Metro isteklerini bir kez daha dile getiren Genç Gönüllüler Platformu Başkanı Halis Musa Gökhan, metro hizmeti için gerekli adım atılana kadar eylemlerine devam edeceklerini ifade ederek en büyük sıkıntılarının kendilerinin herha
Gökhan, dün belediye önünde yaptığı açıklamada, “11 Mart 2009 tarihinde burada yaptığımız metro eylemi ile ilgili olarak sesimizi duyurmuştuk. Ancak bazı yayın organları bizim ismimizi kesinlikle alakası olmamasına rağmen DSP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vejdi Çınar ile birlikte gündeme getirdi. Burada bir kez daha belirtmek istiyorum bizim hiç bin siyasi parti ile alakamız yok. Biz sadece üniversite de eğitim gören öğrencilerin yaşadığı sorunu dile getirmek için burada basın açıklaması yaptı. Adı geçen veya geçmeyen hiçbir siyasi parti ile alakamız olmadı, olmayacakta” diyerek endişelerini dile getirdi.
Gökhan, metro isteklerini önümüzde ki günlerde de yeniden dile getireceklerini ve kararlılıklarından dönmeyeceklerini ifade ederken, “Geçtiğimiz basın açıklamasında söylediğimiz gibi metro eylemini kesinlikle bırakmayacağız. Geçen basın açıklamasının ardandan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ile görüşme talebimiz olmasına rağmen görüşemedik. Ama kendilerinin bazı toplantılarda yaptığı açıklamalarda Konyaray ve Hızlı Tren ile ilgili açıklamalarını okuduk. Bunun kesinlikle takipçisi olacağız. Ancak ismimizin kesinlikle bir siyasi parti ile anılmasını istemeyiz” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri