Vergi haftası sporla kutlanıyor

2-4 Mart tarihleri arasında kutlanan 23. Vergi Haftası kapsamında, hem bedenen hem de ruhen sağlıklı bireylerden oluşan bir personel yapısı ile daha kaliteli bir hizmet verileceğini bildirdi
2-4 Mart tarihleri arasında kutlanan 23. Vergi Haftası kapsamında, hem bedenen hem de ruhen sağlıklı bireylerden oluşan bir personel yapısı ile daha kaliteli bir hizmet verileceğinin bilincinde olan Konya Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından çeşitli spor dallarında turnuvalar düzenlendi. Bu doğrultuda düzenlenen, Başkanlık birimleri arasında tatlı bir rekabetin varlığının yanı sıra, üst düzeyde sosyal bir paylaşımın ortaya konmasını amaçlayan Voleybol Turnuvası, bireysel sporların kişisel gelişime ve bu doğrultuda personelin inisiyatif alma bilincine katkı sağlayacağı düşüncesiyle masa tenisi, planlı düşünmeyi ve hareket etmeyi, dikkati tek konu üzerinde yoğunlaştırabilmeyi amaçlayan satranç turnuvası sona ermiş olup, ödülleri başarılı olanlara Vergi Dairesi Başkanı Sıtkı Aksöz tarafından takdim edildi.
Düzenlenen satranç turnuvası finalinde Mustafa Kızıldağ ile Ertuğrul Carı karşı karşıya geldi. Final maçını Kızıldağ, turnuvanın satranç şampiyonu olurken Carı ise ikinciliği elde etti. Ayrıca turnuvada Miraç Çimen, Mehmet Candan, Çetin Şahin, Zülfikar Akıncı, Serkan Ökten, Sami Akçiçek, Gökhan Koçsoy, Ertuğrul Carı, Mustafa Açıkgöz, Yavuz Öksüz ve Mete Özbek mücadele etti. Devam eden voleybol turnuvasında ise 4’te 4 yaparak 12 puana ulaşan Başkanlık liderliğini sürdürüyor. 2 galibiyet 2’de yenilgi alan Alaaddin Vergi Dairesi ise 7 puanla ikinci Meram Vergi Dairesi 6 puanla üçüncü, Selçuklu Vergi Dairesi 5 puanla dördüncü sırada yer alırken, denetim Grubu Müdürlüğü ise puansız son sırada bulunuyor.
SPOR SERVİSİ
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri