Veliler yemekleri ile hünerlerini sergiledi

Şehit Koçak İlköğretim Okulu 9.Bahar Şenlikleri kapsamında planlanan etkinliklerinden üçüncüsü olan veliler arası Velilerimiz Yemekleri ile Yarışıyor adlı en iyi yemek yapma ve sunma yarışması yapı

Şehit Koçak İlköğretim Okulu 9.Bahar Şenlikleri kapsamında planlanan etkinliklerinden üçüncüsü olan veliler  arası “Velilerimiz Yemekleri ile Yarışıyor” adlı en iyi yemek yapma ve sunma yarışması yapıldı. Yapılan etkinliğe veliler tarafından yoğun ilgi gösterildi. 25 velinin  katıldığı yarışmada erkek yarışmacılar da en az bayanlar kadar yemek yapmadaki hünerlerini sergilediler. Jüri üyeleri en güzel yemeği seçmekte epey zorluk yaşadılar.Velileri ise jüri karşısında puan alabilmek için büyük heyecan yaşadılar. Jüri üyeleri yemekleri tek tek tadarak damak tadı, sunum ve görünüm kategorilerinde puanlayarak yarışmanın derecelerini belirlediler. Jüri tarafından yapılan puanlama sonucunda 4-B sınıfı velilerinden Atiye Turan’ın yemeği 1nci,, 1/C sınıfı velilerinden Ergün Görgün yemeği 2., 5/A sınıfı velilerinden Hatice Çiftçi’nin yemeği 3 ncü, 2/A sınıfı öğrenci velilerinden Pakize Maço’nun yemeği 4.üncü, 8/E sınıfı velilerinden Seher Özkal'ın yemeği 5’inci  olmuştur. Yarışmaya çok sayıda katılım olunca heyecan doruğa çıktı. Yarışma sonunda dereceye giren 10 yarışmacı ile diğer yarışmacılara okul yönetimi tarafından katılım belgesi verildi.

Okul Müdürü Erdal Oflaz, yarışma sonunda yaptığı konuşmada Şehit Koçak İlköğretim Okulu veli öğretmen bütünleşmesinin bir örneğini daha yaşamanın mutluluğunu belirterek yarışmaya katılan bütün velilerime etkinliğimize vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Zaman harcadınız ,emek verdiniz dahası masraf yaptınız.Ama bizlere bu paylaşımımızda büyük destek oldunuz.Sizler bize destek olduğunuz sürece Şehit Koçak İO. Her zaman en güzelini yapmaya gayret gösterecektir. Bu tür programlarla sizlerle birada olmak okulumuza güç katıyor, bize moral veriyor.Yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen öğretmen arkadaşlarıma, yemekleri tadarak onları seçmek için zorluk çeken jüri üyelerimize ve bütün katılımcı velilerime teşekkür ediyorum” dedi. Dereceye giren ilk on veliye ödülleri dün verildi.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri