Veli: İyi hazırlandık


Yeni sezon hazırlıklarını değerlendiren yeşil-beyazlı ekibin tecrübeli oyuncusu Veli Acar, “Bir ayı aşkın bir süredir 3 etaplık bir kamp programıyla sıkı bir şekilde çalıştık.
 İyi bir hazırlık dönemi geçirdiğimize inanıyorum. Pazartesi günü bizim adımıza önemli bir maça çıkacağız. Bursaspor karşılaşmasından puan ya da puanlarla döneceğimize yürekten inanıyorum. Bursaspor'u Trabzonspor ile oynadıkları Süper Kupa maçında izledik. Aldıkları sonuç itibariyle bizimle oynayacakları maça biraz daha fazla motive olarak çıkacaklarını düşünüyorum. Bizi zor bir maç bekliyor. Puan veya puanlar alabilmek adına orada elimizden geleni yapacağız. Hocamızın istediklerini sahaya yansıtırsak bunu da başaracağımıza inanıyorum.”
Takımda uyum sorunu yaşanıp yaşanmadığı şeklindeki bir soruya Veli Acar, “Geçen seneden takımda sadece 5-6 kişi kaldı. Şu anda 27 kişiden oluşan bir kadroya sahibiz. Benimle birlikte çok sayıda yeni oyuncu takıma katıldı. Böyle durumlarda bir uyum süreci gerekir. Bu uyum sürecini atlatmak o kadar kolay değil. Ancak hocamız bu süreci bir an önce atlatmamız için bizlere programlar uyguluyor. Bizde hocamızın direktifleri doğrultusunda çalışıyoruz. Saha dışındaki arkadaşlığı saha içersine de yansıtabilirsek yeni sezonda taraftarımıza başarılı bir Konyaspor izleteceğimize inanıyorum” cevabını verdi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri