Vefakar İşadamı Yıllar Önce Mezun Olduğu Okulu Unutmuyor

Yıllar önce mezun olduğu okulu unutmayan Trabzonlu işadamı Mehmet Bilgin, belli aralıklarla yaptığı ziyaretlerle eski okuluna destek olmaya çalışıyor. Bilgin, düzenli hale getirdiği okul ziyaretinde bu kez de öğretmen ve öğrencileri tatlı...

Yıllar önce mezun olduğu okulu unutmayan Trabzonlu işadamı Mehmet Bilgin, belli aralıklarla yaptığı ziyaretlerle eski okuluna destek olmaya çalışıyor. Bilgin, düzenli hale getirdiği okul ziyaretinde bu kez de öğretmen ve öğrencileri tatlı ikramında bulundu.

Sürmene ilçesinde inşaat alanında faaliyet gösteren işadamı Mehmet Bilgin (44), yıllar önce mezun olduğu ilkokulu unutmuyor. Fırsat buldukça Aksu Han Mahallesi'nde bulunan Aksu Han İlk ve Ortaokulu‘nu ziyaret eden işadamı, bunu kendine görev edinmiş. Bilgin, kendinin bu günlere gelmesine emek sağlayan öğretmenlerinin ve okulunun anısını yaşatmak ve gelecek nesillere örnek olmak adına bu işi görev edindiğini söylüyor. Bilgin, düzenli hale getirdiği okul ziyaretinde bu kez de öğretmen ve öğrencileri tatlı ikramında bulundu. Teneffüse çıkan öğrenciler, okul müdürü Osman Nuri Alioğlu’nun konuşmasının ardından sıra ile tatlılarını aldı. Okul müdürü, öğretmenler ve öğrencilerle geçirilen bu tatlı vakitler, ders zilinin çalmasının ardından bir daha tekrarlanma sözü verilerek sona erdi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri