Vedat: Kalmak istiyorum

Torku Konyaspor’un genç isimlerinden Vedat Bora, yoğun ve yorucu tempoda geçmesine rağmen Isparta Davraz'da oldukça faydalı bir kamp dönemi geçirdiklerini belirtirken, tek düşüncesinin formayı almak ve göstereceği performansla Torku Konyaspor'un istikrarl

Torku Konyaspor’un genç isimlerinden Vedat Bora, yoğun ve yorucu tempoda geçmesine rağmen Isparta Davraz'da oldukça faydalı bir kamp dönemi geçirdiklerini belirtirken, tek düşüncesinin formayı almak ve göstereceği performansla Torku Konyaspor'un istikrarlı isimlerinden olmak olduğunu söyledi.

“BAŞARILI BİR SEZON GEÇİRMEK İSTİYORUZ”

Isparta Davraz'da 10 Temmuz'da başlayıp 17 Temmuz'da sona eren ikinci etap hazırlıklarını değerlendiren Vedat Bora, "Yoğun ve yorucu tempoda çok iyi çalıştığımızı düşünüyorum. İyi bir sezon geçirmek istiyorsak sezon başında bunları yapmamız gerekiyor. Takımda arkadaşlık gerçekten çok iyi. Ağabeylerimiz bize inanılmaz destek oluyorlar. Bu da kendimize olan özgüvenin artmasını sağlıyor. Bu takımın bir parçası olduğum için mutluyum. Şimdi önümüzde sezonun ilk maçına kadar olan 1 aydan fazla bir süre var. Bu süreyi Hollanda kampında ve Türkiye'ye dönüşte oynayacağımız hazırlık maçları ve yapacağımız antrenmanlarla iyi değerlendirip başarılı bir sezon geçirmek istiyoruz. Amacımız tabii ki de yeni stadyumumuzda camiamızı mutlu edecek sonuçlar alarak iyi bir sezon yaşamak" diye konuştu.
“TEK DÜŞÜNCEM FORMAYI ALMAK”

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak Anadolu Selçukspor'da tamamladığını ifade eden Vedat Bora, "Süper Lig farklı bir deneyim. Her futbolcu tabii ki burada oynamak ister. Maç tecrübesi de çok önemli. Bu tecrübeyi edindiğime inanıyorum ve artık kendimi Süper Lig'de oynamaya hazır hissediyorum. Sezon başlangıcına kadar iyi çalışıp kendimi daha da geliştirmek istiyorum. Tek düşüncem performansımla formayı almak ve Torku Konyaspor'da kalıcı olarak takımımıza katkı sağlamak istiyorum. İnşallah bu düşüncelerimi gerçekleştiririm" şeklinde görüş belirtti.

Torku Konyaspor'un geçtiğimiz sezon başında kadrosuna kattığı Vedat Bora, sezonu pilot takım Anadolu Selçukspor'da kiralık olarak forma giyerek tamamlamıştı.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri