Ve perde iniyor

Torku Konyaspor, bugün Eskişehirspor maçıyla birlikte 2013-2014 futbol sezonuna nokta koyacak. Saat 20.00'de başlayacak olan karşılaşmayı Mustafa Ögretmenoğlu yönetecek. Kartal'da izinli olan Hleb ve İtandje forma giymeyecek

Torku Konyaspor, sezonu bugün Eskişehirspor ile deplasmanda oynayacağı maçla kapatacak. Parola, 3 puanla dönerek ligi ilk 10 takım arasında bitirmek. Eskişehir Atatürk stadında seyircisiz oynanacak ve saat 20.00’de başlayacak karşılaşmayı Antalya bölgesinden Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek. Öğretmenoğlu'nun yardımcılıklarını Seçim Demirel ve Engin Erdem yaparken, maçta Mustafa Sönmez dördüncü, Halil Sayın beşinci, Emre Altun ise altıncı hakem olarak görev alacak.

Torku Konyaspor’da, bu karşılaşmanın hazırlıkları dün tamamlandı ve Kartallar Yüksek Hızlı Trenle Eskişehir’e giderek kampa girdi. Takımda Ali Turan, Kokaloviç ve sarı kart cezalısı Mehmet Güven ile izinli olan Hleb ve kaleci İtandje  dışında eksik yok. Moral süper. Yönetici, teknik adam ve futbolcular galibiyette birleştiler. Yeşil-beyazlılar, Eskişehirspor’u yenmeleri halinde puanlarını 44’e çıkartacaklar ve  Bursaspor, Akhisar ve Gençlerbirliği’nin yenilmesi halinde ligi ilk 10 takım arasında bitirecekler.

Torku Konyaspor, bugünkü maça muhtemelen şu 11 ile çıkacak: Kaya- Tolga, Selim, Erdinç, Mehmet Uslu- Kibong, Ali Çamdalı- Djalma, Recep, Hasan Kabze- Gekas. 

Torku Konyaspor ile Eskişehirspor, bugün 6. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce yapılan 5 maçta her iki takımda 2’şer galibiyet alırken, 1 maçta berabere sona erdi.  Ligin ilik yarısında Konya’da oynanan maçta Kartallar, ligin en az gol yiyen ekibi olan rakiplerini 4-1 yenerek Eskişehirspor’a bu sezon ilk kez 4 gol satan takım olmuştu. 

Antalya bölgesi hakemi Mustafa Öğretmenoğlu ise, bu sezon Torku Konyaspor'un 2. maçına çıkacak. Öğretmenoğlu, ligin ilk yarısında, iç sahada 15. hafta da oynanan ve Karabükspor’un 3-2 kazandığı maçta da düdük çalmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri