Ve Passolig start alıyor!

Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Passolig uygulamasına geçilmesinin ardından taraftarların yeni stadda oynanacak maçlarda herhangi bir sıkıntı yaşamamaları adına bugün başlayacak başvurularda geç kalmamalarını istedi

AİLELER DE İLGİ GÖSTERECEK
TFF’nun aldığı karar sonrası geride bıraktığımız sezonda uygulanmaya başlanan Passolig’in kulüplere birçok alanda katkısının bulunduğunu ifade eden Torku Konyaspor  Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, “Öncelikle kulüpler kendi taraftarlarının yaptığı ve sahip olduğu her başvuruda belirli bir ücretin sahibi olacak. Bu gelirin yanı sıra, kulüplerin canını oldukça yakan ceza konusunda da Passolig’in caydırıcı bir rol üstleneceğine inanıyorum. Daha önceki dönemlerde taraftarların neden olduğu küfürlü, çirkin ve olumsuz tezahüratlarda, olaylarda cezayı adil olmayan bir şekilde kulüpler ödüyordu. Ama Passolig ile birlikte artık bu fiili yapan taraftarlar tespit edilerek verilecek cezalarla hem tekrarlarının yaşanması önlenecek, hem de daha iyi ortamlarda maç seyredilmesi sağlanacak. Bu uygulama ile birlikte ailelerin maçlara daha fazla ilgi göstereceklerine de inanıyorum. Passolig uygulaması daha iyi şartlarda maç izlenimini sağlayacak” diye konuştu.

SIKINTI YAŞAMASINLAR

Kulübün yeni sezondan itibaren maçlarını oynayacağı yeni ve modern stadyumda Passolig uygulamasına geçileceğini de sözlerine ekleyen Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, “Geçtiğimiz sezon son iki iç saha maçımıza denk geldiği için mevcut stadyumumuzda Passolig uygulamasına geçmemiştik. Ama yeni sezondan itibaren bu uygulama Konya’daki maçlarımızda da yapılacak. Taraftarlarımızın sezon içerisinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşamamaları adına kulüp yetkililerimiz tarafından ilgili şirket ile yapılan görüşmelerde Passolig başvurularının Konya’da başlaması konusunda anlaşma sağlandı. Taraftarlarımız bugünden itibaren Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu içerisinde kurulacak standa Passolig başvurusunda bulunabilecekler. Bu konuda erken davranmaları kendi lehlerine olacak bir durum. Çünkü Passolig kartı olmayan taraftarlarımız kombine bilet alamayacaklar. Ayrıca taraftarlarımız deplasmanda maç izlemek isterlerse de mutlaka Passolig kartı sahibi olmaları gerekiyor. Kartı olmayan taraftarlarımız sahamızda ve deplasmanda maçlarımızı izleyemeyecek” şeklinde görüş belirtti. Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, taraftarların Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu’na kurulacak standın yanı sıra www.passolig.com.tr adresinden de Passolig kartı başvurusunda bulunabileceklerini de sözlerine ekledi.
 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri