Ve onlar yoklar!

Konyasporun en zor gününde yanında olması gerekenler yine kayıplarda. Büyükşehir Belediye Başkanı ve Milletvekillerinden ne ses var ne de seda. Konyasporun paraya ihtiyacı var, ama onlar yine yok

Konyaspor zorda. Konyaspor darda. Konyaspor’un zor gününde yanında olması gerekenler ise kayıplarda. Evet, kulüp küme düşmemek için mücadele ederken, ekonomik krizle de boğuşmak zorunda bırakıldı. Futbolcuların maç başı alacakları birikti. Dahası, futbolcular 25 haftaya yakın bir süredir para alamadılar. Ankaraspor karşılaşması öncesi kendilerine bir miktar para ödenmesi gerekiyor. Bu rakım da 1 milyon TL’ye ulaşıyor. Kulübün kasası tam takır, para yok. Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ile siyasilerden tık çıkmıyor. Belediye Başkanı seçildiği ilk dönemde, seçim vaadlerinde “Konyaspor’u Dünya takımı yapacağız. Konya’nın sahibi bizsek takıma da sahip çıkacağız. Sizin alacaklarınızın teminatı biziz, parayı düşünmeyin” diyen ve geçtiğimiz dönem sağladığı desteğin yarısını bile bu yıl gerçekleştirmeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Milletvekilleri ve Konya’nın sırtından milyonları kazanan Konyalı iş adamları ne yazık ki kenara çekilmiş takımın düşüşünü izliyorlar. Hiç kimse çıkıp, futbolculara para ödemesi için bizde katkıda bulunalım demiyor.

KARTAL’DA, HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
Öte yandan, Süper Lig’de sezonun bitmesi için de geri sayım sürüyor. Ligin son haftasında Konyaspor iç sahada Ankaraspor’u konuk ederken, kulaklar ise bir diğer Başkent takımı Ankaragücü’nün deplasmanda Antalyaspor ile oynayacağı maçta olacak. Dahası, tüm Konya bu iki karşılaşmaya kilitlendi. Yeşil-beyazlı ekipte, Ankaraspor maçının hazırlıkları galibiyet parolasıyla sürüyor. Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde, önceki gün akşam teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde yapılan antrenmana Fahri Tatan, Caner Altın, Serhat Akyüz, Celaleddin Koçak, Serhat Akın, Musa Büyük ve salonda çalışan Koray İçten katılmadı. PAF takımdan Erdem, Feyyaz, Oğuz ve Sefa’nın da katıldığı ve topla yapılan ısınma hareketleri ile başlayan antrenman, çabukluk ve koordinasyon çalışması ile devam etti. Yaklaşık 1 saat 30 dakika süren antrenman, top tekniğine dayalı çalışma ve şut çalışmasının ardından yapılan açma-germe hareketleriyle sona erdi. Konyaspor’da hazırlıklar bugün ter idmanıyla tamamlanacak. Teknik adamlar, teknik-taktik kadar moral motivasyonu çalışmalarına da ağırlık veriyorlar.
CİHAN:DÜŞMEYECEĞİMİZE İNANIYORUM
Ankaraspor ile mutlak kazanmaları gereken bir maça çıkacaklarını belirten Cihan Haspolatlı, "Önce kendi maçımızı kazanacağız, ardından da bizi yakından ilgilendiren diğer maçların sonuçlarını bekleyeceğiz. Takım olarak ligde kalacağımıza inanıyoruz" dedi.
Cihan Haspolatlı, öncelikli olarak tek düşüncelerinin Ankaraspor maçını kazanmak olduğunu belirterek, "Mutlak suretle kazanmamız gereken bir maç oynayacağız. Ankaraspor karşısına çıktığımız andan itibaren önce kendi maçımızı kazanacağız, ardından da bizi yakından ilgilendiren diğer maçların sonuçlarını bekleyeceğiz. Bu doğrultuda da sahaya çıkıp elimizden geleni yapacağız. Takım olarak ligde kalacağımıza inanıyoruz. Ligde kalma iddiamızın çok yüksek olduğunu başkasının söylemesine gerek yok. Takım içerisinde sürekli olarak bizde bunu konuşuyoruz. Herkesin bir inanmışlığı var. Hafta sonu herşeyin bizim istediğimiz gibi gelişeceğine inancımız tam. Bizim Ankaraspor ile oynayacağımız maç ve Antalyaspor-Ankaragücü mücadelesi de kolay olmayacak. Maçlar sonunda sevinen tarafın biz olacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (5)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri