Ve mesai başladı

Konyasporda Cuma günü yapılacak olan olağanüstü genel kurul için geri sayım sürerken, yeşil-beyazlılar, dış transferde Diyarbakırsporlu Adnan ve Burak Karadumanı ikna etmeye çalışıyor

Konyaspor’da, transfer ve genel kurulu çalışmalarına dünden itibaren yeniden hız verildi.. İç ve dış transferde iki futbolcuya imza attıran yeşil-beyazlı takımda, ismi açıklanmayan yabancı bir stoper ile görüşmeler devam ediyor.. Başkan Bahattin Karapınar, 11 Haziran’da yapılacak genel kurul öncesi yeniden aday olduğunu, listesini oluşturmak için çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

TRANSFER ÇALIŞMALARI
İç transferde, sözleşmesi sona eren Erdal ile 3 yıllık sözleşme yenileyen ve dış transferde ise Irak milli takımının defans oyuncusu Bassim Abbas’ı 2 yıllığına renklerine başlayan Konyaspor’da, ismi açıklanmayan ve Brezilyalı olduğu ileri sürülen stoperle görüşmeler devam ediyor.. Bu oyuncuya da hafta içerisinde imza attırılması bekleniyor. Bu arada, sözleşmesi biten Da Silva ile de görüşülecek ve sözleşmesi yenilecek.
Konyaspor’da; sözleşmeleri devam eden ve yeni sezon kadrosunda yer almaları konusunda teknik direktör Ziya Doğan tarafından rapor verilen Görkem, Ramazan, Ufukhan, Uğur ve Eser’in  dışında kulüp bulmaları istenilen Eray, Ömer, Dursun, Koray, Umut ve Uğur Akdemir’in de sözleşmelerinin devam ettiği öğrenildi.  Konyaspor dış transferde  Diyarbakırspor’dan Adnan ve Burak Karaduman’ı da renklerine bağlamanın hesaplarını yapıyor.
ATİKER:BİZ ÇOK YORULDUK
Konyaspor’un şampiyonluğunda aslan paylarından birisinin sahibi olan Ömer Atiker, 11 Haziran’da yapılacak olan genel kurul için herhangi bir listede yer almayacağını ve yeni gelecek olan yönetime dışarıdan destek vereceğini söyledi. Göreve geldikleri günden Altay maçına kadar bütün mesailerini Konyaspor’un başarısı için harcadıklarını ifade eden Atiker, Bahattin Karapınar ile bir araya geldiklerini ve Karapınar’ın kendisine görev almayacaklarını ilettiğini söyledi. Konyaspor’un şehir için çok önemli bir kurum olduğuna dikkat çeken Ömer Atiker, “Bizim görev almamız ya da almamamız çok önemli değil. Önemli olan Konyaspor’un ekonomik olarak düzlüğe çıkması ve sportif başarısıdır. Bu anlamda da tribünde de olsak bu takım bizim takımımız, gereken desteği vereceğiz. Ancak, inanın çok yorulduk, biraz dinlenmek istiyoruz. Göreve gelecek olan yeni yönetime karşılıksız desteğimiz devam edecek” dedi.
KARAPINAR YENİDEN ADAY
Konyaspor’da, genel kurulla ilgili çalışmaların da hızla devam ettiği bildirildi. Başkan Bahattin Karapınar, 11 Haziran'da gerçekleştirilecek olağanüstü kongrede yeniden aday olacağını ve listesini hemen hemen belirlediğini söyledi. 
Konyaspor olarak, Turkcell Süper Lig'de başarılı olmak için daha fazla çalışmaları gerektiğini belirten Karapınar açıklamasını şöyle sürdürdü. ''Konyaspor'u Süper Lig'de başarıya taşıyacak bir yönetim oluşturmak için çalışmalarımız sürüyor. Bunun için yeni yönetimde aramıza yeni arkadaşlar katılacak. Vizyon sahibi ve bilgi birikimi olan Konyalı saygın iş adamlarımızla Konyaspor'un başarısı için hep birlikte çalışacağız..'' 
Başkan Karapınar, olağanüstü kongrenin 11 Haziran Cuma günü saat 18.00'de Mevlana Kültür Merkezi'nde yapılacağını, çoğunluk sağlanamaması halinde genel kurulun 19 Haziran Cumartesi günü aynı yer ve saatte tekrarlanacağını sözlerine ekledi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri