Ve kongre zamanı

Alaaddin Keykubat salonunda gerçekleştirilecek olan genel kurul saat 18.30da başlayacak

Alaaddin Keykubat salonunda gerçekleştirilecek olan genel kurul saat 18.30’da başlayacak. Çoğunluk sağlanmazsa 19 Temmuz Çarşamba günü aynı yer ve saatte tekrarlanacak. Kartal’da 2 günlük izin sürüyor.

Konyaspor’un olağanüstü genel kurul toplantısının ilk oturumu bugün yapılacak. Alaaddin Keykubat salonundaki kongre saat 18.30’da başlayacak. Genel kurulunu bugün yapılabilmesi için 370 üyenin, ene az yarısından bir fazlasının katılması gerekmekte. Aksi halde çoğunluk sağlanamadığı için toplantı 19 Temmuz çarşamba günü aynı yer ve saatte tekrarlanacak. Konyaspor ile Şekerspor kulüpleri arasında varılan işbirliği anlaşması gereğince gerçekleştirilecek olağanüstü genel kurulun en önemli maddelerini; tüzük değişikliği, yönetim kurulunun yeni isimlerle takviye edilmesi, Sponsor firmasının isminin Konyaspor’un başına veya sonuna eklenmesi ve sponsorluk anlaşması için üyelerin onayının alınması oluşturmakta. 

İKİ GÜNLÜK İZİN SÜRÜYOR

Konyaspor’da, iki günlük izin sürerken, olağanüstü genel kurulun ilk oturumu ise bugün yapılacak. Yeni sezon hazırlıklarına 2 Temmuz pazartesi günü Konya’da başlayan ve 9 gün boyunca Tatlıcak M. Tevfik Lav tesislerinde günde çift antrenman yapan Kartal’da futbolculara Salı sabah yapılan antrenmanın ardından iki gün izin verildi.. Bugün de dinlenecek olan yeşil-beyazlı futbolcular yarın Isparta Davraz Sirene hotelde toplanarak ikinci etap hazırlıklarına başlayacaklar. Konyaspor’un Davraz kampı 20 Temmuz’a kadar sürecek ve 30 futbolcu katılacak. 2. döneme hazırlıklarının ardından bazı futbolcular Anadolu Selçukluspor’a verilecek.

KAYA:HERŞEY ÇOK GÜZEL

Konyaspor’un Kartalspor’dan kadrosuna dahil olan tecrübeli file bekçisi Kaya Tarakçı, iyi bir ilk etap dönemi geçirdiklerini belirtirken, bireysel başarıdan ziyade takım başarısını yakalayarak  hak ettikleri Süper Lig’e yükselmeyi hedeflediklerini söyledi. ‘Konyaspor gibi büyük ve önemli bir camiaya geldiğim için çok mutlu olduğumu bir kez daha belirtmek istiyorum’ sözleriyle değerlendirmesine başlayan  Kaya Tarakçı, “Öncelikle yeni sezon camiamıza hayırlı olsun. Yoğun tempoda geçen ilk etap hazırlıklarını tamamladık. Çalışma temposu, arkadaşlık her şey çok güzel.  Kısa bir süre olmasına rağmen uyum sorunumuz yok. Amacımız sezona en hazır şekilde girmek. Bunun için önümüzde Isparta Davraz ve Bolu’da yapacağımız iki kamp dönemi ile sezon öncesinde Konya’da geçireceğimiz yaklaşık 2 haftalık bir süreç var. Herkesin düşüncesi başarılı bir sezon geçirerek Konyaspor’u hak ettiği Süper Lig’e taşımak. Bunun için buradayız. İnşallah bizim adımıza istenenlerin gerçekleştiği ve hedefe ulaşılan bir yıl olur” şeklinde görüş belirtti.

‘Mariusz Pawelek’ten sonra Konyaspor’un kalesinde görev yapacak olman üzerinde ekstra bir yük oluşturuyor mu ?’sorusuna Kaya Tarakçı,“Pawelek gerçekten geçen sezon takıma inanılmaz katkı sağlayan önemli bir isimdi. Bende Bank Asya 1.Lig’de kendisinden sonra en az gol yiyen ikinci kaleciydim ve başarılı bir sezon yaşadığıma inanıyorum. Tabiki tek düşüncem aynı başarıyı üzerine biraz daha fazla koyarak Konyaspor’da tekrarlamak.  Ama takımlarda önemli olan bireysel başarılardan ziyade ekip başarısıdır. Ekip olarak iyi bir performans sergilerseniz ve iyi olursanız başarı da beraberinde gelir. Bizde bu sezon bunu gerçekleştirmek için buradayız. Bakıldığında iyi ve takım başarısına katkı sağlayacak isimlerden kurulu bir kadromuz var. Aramızdan ayrılacak ve yeni katılacak isimlerde olacak. Ama her şeye rağmen Süper Lig hedefimiz kesinlikle değişmeyecek” şeklinde cevap verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri