Ve kollar sıvandı

Konyasporda yönetim ve teknik ekip, yeni sezon için güçlü bir kadro kurmanın arayışına girdiler

Konyaspor’da, teknik direktör Hüsnü Özkara’nın imza atmasının ardından transfer çalışmalarına başlandı. Hafta boyunca Konya’da kalacak olan Özkara ile yöneticiler, belirledikleri liste çerçevesinde dış transfere çalışmalarını sürdürecekler.  İç transfer konusunu da tamamlayacak olan yeşil-beyazlı yöneticiler ve teknik adamların ortak görüşüne göre nokta transferler gerçekleştirilecek.. Konyaspor yönetiminin sezon içerisinde teknik adamlara izlettirerek oluşturduğu geniş bir transfer listesiyle birlikte teknik direktör Hüsnü Özkara’nın elinde de biri liste olduğu ve Konyaspor’a yararlı olabilecek ve Konyaspor’u Süper lige taşıyacak futbolcular transfer edileceği bildirildi. Konyaspor yönetiminden sızan haberlere göre, kaleci adayları; Manisaspor’dan İlker, Elazığspor’dan Ahmet Şahin ve Kartalspor’dan Kaan.. Alınan bilgilere göre, bir veya iki kaleci, iki kanat, bir stoper, iki orta saha ve Robak’ın durumuna göre bir veya iki forvet oyuncusu transfer edileceği öğrenildi.   

Öte yandan Konyaspor’da, antrenör kadrosunda önceki yıllarda alt yapıda çalışan ve geçen yıl da A takımda görev yapan Salih Eken’in de yer alacağı bildirildi. Teknik direktör Hüsnü Özkara, Salih hoca ile daha önce de birlikte çalıştıklarını, bu yılda devam edeceklerini söyledi.  

TARAFTARLAR MEMNUN

Hüsnü Özkara’nın Konyaspor’la anlaşmasını memnunlukla karşılayan taraftarlar, deneyimli teknik adamın yeşil-beyazlı kulüpte başarılı işlere imza atacağına inandıklarını, dolayısıyla Özkara’ya sonuna kadar destek vereceklerini söylediler. Hüsnü Özkara’nın Bahattin Karapınar döneminde haksız bir yere gönderildiğinin altını çizen taraftarlar, “Hüsnü Hoca bunu hiç hak etmemişti, ancak o dönemin başta Bahattin Karapınar olmak üzere bazı yöneticileri kişisel egoları yüzünden başarılı bir teknik adamı apar topar yollamışlardı. Hüsnü Özkara’nın yeniden Konyaspor’un başına getirilmesine sevindik ve kendisine süper lig yolunda gereken desteği vereceğiz.”

Ahmet Şan yönetimi ve Hüsnü Özkara’nın yeni sezon için iyi bir kadro kurarak sezona başlayacaklarına da inandıklarını bildiren taraftarlar, Konyaspor’un bu sezon mutlaka hedefine ulaşacağına da yürekten inandıklarını söylediler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri