Ve heyecan başlıyor

Konyaspor 2012-2013 sezonunun ilk maçında Bucasporu konuk ediyor

Konyaspor 2012-2013 sezonunun ilk maçında Bucaspor’u konuk ediyor. Saat 20.00’de başlayacak olan karşılaşma TV’den naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı Volkan Bayarslan yönetecek.

Torku Konyaspor, bugün Bucaspor ile sezonun ilk maçına çıkıyor. Atatürk stadındaki maç saat 20.00’de başlayacak ve TV’den naklen yayınlanacak. Süper ligi hedefleyen iki takım arasındaki maçta İstanbul bölgesi hakemlerinden Volkan Bayarslan düdük çalacak. Bayarslan’ın yardımcılıklarını Özgür Ertem ve Erkan Akbulut  yaparken, maçın dördüncü hakemi Erdem İren.

Süper ligi geçtiğimizi sezon, genç kadrosuyla kaçıran ve bu yıl hedefe ulaşmayı amaçlayan Konyaspor, Bucaspor karşısına 3 puan için çıkacak. Torku Konyaspor’da, bu maç öncesi eksik yok. Robak’ın Mersin İdmanyurdu’na verilmesiyle yabancı kontenjanı 3’de kalan yeşil-beyazlı takımda eksik yok. Neca ve Angelov’un bugün ilk 11’de yer alması bekleniyor. Kartallar, Buca maçına muhtemelen şu 11 ile çıkacak: Kaya- Erkan, Selim, Erdinç, Bilal- Serkan, Gökhan- Ali Dere, Neca, Coşkun- Angelov.

Konyaspor yönetici ve teknik adamları, sezona galibiyetle başlamak istediklerini, bu nedenle Bucaspor’u taraftarların vereceği destekle yenmek istediklerini dile getirdiler. Sporseverler maçı; kapalı tribünden 30, maraton tribününden 10, yeşil-tribünlerden 5 ve kale arkasından 3 TL ödeyerek izleyebilecekler.

Konyaspor ile Bucaspor, bugün 7. maça çıkacak. İstanbul bölgesi hakemi Volkan Bayarslan ise Kartal’ın bugün 4. maçına çıkacak. Bayarslan daha önce, 2009 sezonunda deplasmanda oynanan ve 1-1 sona eden Kayserispor, 2010 yılında iç sahada oynanan ve 0-0 sonuçlanan Bursaspor maçı ile geçtiğimiz sezon Akhisar Gençlik ile yine deplasmanda yapılan ve 1-1 biten maçlarda düdük çalmıştı.

BUCASPOR MAÇINI KAZANMAK İSTİYORUZ

Konyasporlu futbolcu Tolga Ünlü, sıkı bir hazırlık dönemini geride bıraktıklarını ve sezonun başlamasını sabırsızlıkla beklediklerini belirtirken, Bucaspor maçını sezona iyi başlamak adına mutlak kazanmak istediklerini ve bunu da başaracaklarına inandığını söyledi. Sezonun ilk maçlarının hep zor geçtiğini ve takımların kazanarak lige moralli başlamaları adına çok önemi olduğunu ifade ederek açıklamasına başlayan Tolga Ünlü, “Dört etaptan oluşan bir kamp dönemi geçirdik ve futbolcular olarak ligin başlamasını sabırsızlıkla bekliyorduk. Ve istediğimiz zaman geldi. İlk maçımızı ligin çok koşan, mücadele eden iyi takımlarından biri olan Bucaspor ile sahamızda oynayacağız. Sahada elimizden geleni yapacağız. Mücadele etmeden maç kazanılmıyor. Biz geçen sezonki gibi iyi bir performans sergileyerek tamamlayamadığımız işi tamamlayıp Süper Lig’e yükseleceğimize inanıyoruz” dedi. 

BUCASPOR MAÇI ÖNCESİ MORAL ZİYARETİ

Tribün gruplarından Green-White grubu üyeleri Torku Konyaspor’u kampta bulunduğu Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri’nde ziyaret etti. Grup üyeleri teknik heyet ve oyunculara tatlı ikramında bulunarak Bucaspor maçıyla başlayacak sezonda başarılar diledi. Green White taraftar grubu lideri Sedat Ertürk, yeni bir yapılanma ile 2012-2013 sezonunda Bucaspor mücadelesiyle birlikte yeniden tribündeki yerlerini almaya başlayacaklarını, Konya’ya ve Torku Konyaspor’a yakışır bir şekilde centilmence takımımızı destekleyeceklerini belirtirken, örnek bir taraftar grubu olacaklarını ifade etti. 

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri