VATANDAŞLAR OYLARINI KULLANIYOR

1 Kasım Genel Seçimleri için Konya'da vatandaşlar oylarını kullanmaya başladı

1 Kasım Genel Seçimleri için Konya'da vatandaşlar oylarını kullandı.Sabah saat 08.00’de başlayan oy kullanma işlemi için vatandaşlar okullara gelirken, oy kullanmak için gelenler arasında bulunan yaşlı vatandaşlara görevliler eşlik etti. Seçmenler, kapalı oy kullanma kabinlerine cep telefonlarıyla girilmemesi konusunda uyarıldı. Oyunu kullanan vatandaşlar, seçimlerin hayırlı olmasını diledi.

AKYÜREK: OYUNU KULLANDI

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, genel seçimler için oyunu Meram Atatürk İlkokulu’nda kullandı. Sabah saat 09.30’da eşi ve çocukları ile birlikte Meram Atatürk İlköğretim Okulu’na gelen Başkan Tahir Akyürek, oyunu 2022 nolu sandıkta kullandı. Türkiye için tarihin en önemli seçimlerinden birinin daha gerçekleştirildiğini belirten Başkan Akyürek, “Konyamızda seçimler huzur ve güven içinde geçiyor. Bugün milletimizin konuşacağı bir gün. Sandıktan ülkemiz ve milletimiz için en hayırlı neticenin çıkacağına inanıyoruz. Demokratik ve özgür bir şekilde herkes oyunu kullanıyor. Ülkemizin geleceği açısından hayırlar getirmesini diliyoruz” dedi.

ALTAY: SEÇİMLER HAYIRLI OLSUN

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 1 Kasım Genel Seçimleri için oyunu kullandı.

Sabah saatlerinde oy kullanacağı okula gelen Başkan Altay, oy kullanacağı sandığın yer aldığı sınıfa geçti. “Biz de görevimizi yerine getirmek için sabahleyin erken saatlerde oyumuzu kullandık” diyen Başkan Altay, “1 Kasım seçimleri inşallah memleketimiz ve tüm İslam Alemi için hayırlara vesile olur. Tüm vatandaşlarımızı da oy kullanmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı. Başkan Uğur İbrahim Altay, daha sonra sandık kuruluna ve emniyet mensuplarına teşekkür etti.

TÜRK SİYASİ TARİHİNE DAMGA VURACAK

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu Meram ilçesi Alparslan Ortaokulu’nda kullandı.Okula eşi Mehmet Toru ve oğlu ile saat 09.30'da gelen Başkan Toru, nüfus cüzdanını görevlilerin kontrol etmesinin ardından 2325 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Toru, AK Parti Meram İlçe Başkanı İbrahim Özen ile birlikte sandık görevlilerini ziyaret ederek başarılar diledi. Oy verme işleminin ardından açıklama yapan Başkan Toru, “Türk siyasi tarihine damgasını vuracak olan bu seçim hepimiz için çok büyük önem arz ediyor. Ülke tarihinde seçimlerin çoğu kritik olmuştur ama bu seçim, ‘seçimlerin anası’ diyebileceğimiz ve gerçekten çok kritik bir seçimdir. Ülkemizin siyasi ve ekonomik istikrarının devamı, istiklâl ve istikbalinin oylanacağı bir seçimdir. Ülkemizin İslâm dünyasının son kalesi olması hasebiyle bu seçimler ayrı bir önem taşımaktadır ve tüm dünya tarafından takip edilmektedir. İnşallah halkımızın iradesinin sandığa yansıması anlamında bu seçimin sükûnet ve huzur içerisinde atlatılacağına inanıyoruz. Halkımız her zaman doğrudan yana oyunu kullanmıştır. Bu akşam sonuçlar açıklandığı zaman ülkemiz, milletimiz ve devletimizin bekası için en güzel sonucun çıkacağına inanıyorum. İnşallah bu seçimler hepimiz için hayırlara vesile olur” diye konuştu.

AK Parti Meram İlçe Başkanı İbrahim Özen de, “Emeklerimizin karşılığını almak için bugün sandıklardayız. Bu seçim sonuçlarının vatanımız ve milletimiz için hayırlı olmasını Yüce Rabbimden niyaz ediyorum” dedi.

ARAT:SONUÇLAR HAYIRLI OLSUN

AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, oyunu Selçuklu Türk Telekom Anadolu Teknik Lisesi’nde kullandı. 2243 nolu sandıkta oyunu kullanan İl Başkanı Musa Arat, sonucun Konya, ülke ve partisi için hayırlar getirmesini diledi. Okuldaki sandıkları da dolaşan ve görevlilere başarılar dileyen AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, AK Parti İl Teşkilatı’nın sandıklarda görevlendirdiği yetkililerle de bir araya gelerek bilgi aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri