Vatandaşın bedava benzin ve motorin heyecanı başladı

Türkiye'de yaşayan vatandaşlar secim öncesi bedava benzin ve motorin heyecanı yaşıyor.

Türkiye'de seçimlerden önce çok sayıda vaatte bulunuluyor. Mevcut iktidar vaatlerin dışında vatandaşa müjdeler de veriyor. Türk insanının son yıllarda ekonomik sıkıntılar yaşıyor. Durmayan enflasyon ile a'dan z'ye binlerce ürüne sürekli zam geliyor. Durum öyle bir hale geldi ki bilindik bir markanın aynı ürününün 1 ay önceki fiyatını vatandaş hatırlayamıyor.

BENZİN VE MOTORİNİN LİTRE FİYATI 30 LİRAYI GEÇMİŞTİ!

Türkiye'de ekonomik zorlukların yaşandığı bu yıllarda fiyatı en çok konuşulanlardan birisi de akaryakıt fiyatları. Türkiye'de benzin ve motorin fiyatları yakın zamanda 30 liranın üzerine çıkmıştı. Söz konusu zamlardan binlerce ürün nakliye masrafı nedeniyle etkilenmişti. Küresel gelişmelerle petrolün varil fiyatı ucuzladı ve Türkiye'de akaryakıta indirim gelmeye başladı.

VATANDAŞ İNDİRİMLERE SEVİNDİ

Son haftalarda üst üste gelen indirimlerle benzin ile motorinin litre fiyatı 20 liranın altına düştü. Vatandaş bu indirimlere sevindi çünkü yakıt masrafı düştü. Kısa süre önce ise Türkiye doğalgaz keşfinin ardından bir de petrol keşfetti. Gabar'da keşfedilen petrol rezervinin ciddi bir miktara denk geldiği söyleniyor. Karadeniz doğalgazının keşfiyle vatandaşa bedava doğalgaz verilmişti.

BEDAVA BENZİN VE MOTORİN MÜJDESİ!

Şimdi petrol keşfiyle vatandaş seçimden önce müjde beklemeye başladı. Müjde kapsamında vatandaşa belli miktarda benzin ya da motorinin bedava verilmesi bekleniyor. Söz konusu müjdenin seçimden hemen önce verilebileceği aktarılıyor. Vatandaş petrol keşfini de sevinçle karşılamıştı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (150)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri