Vatan sevdalısı öğretmenden mektup

Güneydoğuda vatani görevini yapan Merve-Mehmet Özdemir İlkokulu sınıf öğretmeni Mustafa Şen, hem teskere gününü, hem de okulların açılacağı 17 Eylülü iple çekiyor

Güneydoğu’da vatani görevini yapan Merve-Mehmet Özdemir İlkokulu sınıf öğretmeni Mustafa Şen, hem teskere gününü, hem de okulların açılacağı 17 Eylül’ü iple çekiyor. Yeni almış olduğu 3. sınıf öğrencileri ile ilk tanışmasını öğrencilerine tek tek mektup yazarak gerçekleştiren öğretmen Şen, öğrenci ve velilerini şaşırttı.
Nisan 2012’de kısa dönem askerlik için Güneydoğu’da vatani görevine başlayan Özel Mehmet Özdemir İlkokulu sınıf öğretmeni Mustafa Şen, teskeresine az bir gün kala yeni okutacağı öğrencilerine uyum sorununu ortadan kaldırmak için tüm öğrencilerine mektup yazdı. Mektuplarını kız ve erkek öğrenciler olmak üzere ayrı renk ve kâğıtlara yazan sınıf öğretmeni öğretmen Mustafa Şen, mektubunda şu sözlere yer verdi: “Sevgili öğrencim, şu anda yanında olup görüşüp seninle etkinlikler yapmayı çok isterdim. Umarım en kısa zamanda birlikte olacağız. Sene içerisinde seninle okul içinde ve okul dışında çok güzel etkinlikler yapacağız. Üçüncü sınıfa geçmenin, bir yaş daha büyümenin ve yeni bilgiler öğrenmenin tadını çıkaracağız. Ben sizleri ve okul hayatını özlemle bekliyorum. 17 Eylül’de görüşmek dileğiyle, şeker yanaklarından kocaman öpüyorum. Öğretmenin. Sınıf öğretmenlerinden mektup alan 3. sınıf öğrencileri Rana Çetinkaya, Hilal Kadıoğlu ve Eyüp Sina Kulak, gelen mektubu ilgi ile okudu. Öğrenciler ilk defa bir öğretmenlerinden mektup aldıkları ve çok sevindikleri ifade etti.Merve-Mehmet Özdemir İlk Okulu Müdürü Ömer Faruk Orhan, yeni almış olduğu öğrencilerine mektup yazarak veli ve öğrencilerine sürpriz yapan öğretmenini kutladığını belirtti.
HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri