Valilik: Arama Kurtarm Çalışmaları Devam Ediyor

İstanbul Valiliği, 03 Kasım'mda Sarıyer Rumelifeneri'nde bir teknenin batması sonucu kaybolan göçmenleri arama çalışmalarına devam edildiğini açıkladı. Valilik açıklamasında şu ifadelere yer verildi: "03 Kasım 2014 tarhinde Rumelifeneri'nin...

İstanbul Valiliği, 03 Kasım'mda Sarıyer Rumelifeneri'nde bir teknenin batması sonucu kaybolan göçmenleri arama çalışmalarına devam edildiğini açıkladı.

Valilik açıklamasında şu ifadelere yer verildi: "03 Kasım 2014 tarhinde Rumelifeneri'nin kuzeyinde düzensiz göçmenleri taşıyan teknenin batması sonucu, başlatılan arama kurtarma faaliyetlerine devam edilmektedir. Halihazırda 6 kazazede sağ olarak kurtarılmış 24 kazazeninin cansız bedeni denizden alınmıştı. 05 Kasım 2014 Çarşamba günü saat 06.15'ten itibaren Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndan 1 Sahil Güvenlk arama kurtarma gemisi, 2 bot 2 helikopter, 1 uçak ve Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü'nden 1 bot ile denizden jandarma AFAD ve gönüllü derneklere ait ekipler tarafından da kıyıdan arama çalışmalarına devam edilmektedir.

Kamuoyunun bilgisine duyurulur"

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri