Validebağ'da Eylemcileri Çeken Polise Tepki

Üsküdar Validebağ Korusu'nda yapılmak istenen inşaat nedeniyle eylemler devam ediyor. Göstericiler kurdukları çadırlarda yaşamlarını sürdürürken, zaman zaman da polis müdahalesi ile karşılaşıyor. Bir polisin ise kamerayla çadırların...

Üsküdar Validebağ Korusu'nda yapılmak istenen inşaat nedeniyle eylemler devam ediyor. Göstericiler kurdukları çadırlarda yaşamlarını sürdürürken, zaman zaman da polis müdahalesi ile karşılaşıyor. Bir polisin ise kamerayla çadırların bulunduğu alanı çekmesi eylemcilerin tepkisine neden oldu.

Validebağ Korusu'ndaki inşaat için göstericilerin bekleyişi sürüyor. Polis zaman zaman eylemcilere müdahale ederek dağıtmaya çalışıyor. Dün gecede polis göstericileri dağıtarak çadırlarını söktü. Daha sonra tekrar alan gelerek çadır kuran eylemciler, bugünde gösterilerine devam etti. Sivil bir emniyet görevlisinin inşaat bölgesindeki çadırları kamerayla çekmesine, eylemciler tepki gösterdi. Eylemciler ise bulundukları alanın önüne şerit çekerek görevlilerin geçişine kapattı. Polisle göstericiler arasındaki gergin bekleyiş devam ediyor.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri