Vali Tutulmaz Sanayi Tesislerini Ziyaret Etti

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, KOBİ'leri ziyaret ederek, firma sahiplerinden bilgi aldı.Vali Tutulmaz, ilk ziyaretini DİKA tarafından desteklenen gofret fabrikasında incelemelerde bulundu. Fabrika sahiplerinden üretim hakkında bilgi alan Vali Tutulmaz,..

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, KOBİ'leri ziyaret ederek, firma sahiplerinden bilgi aldı.

Vali Tutulmaz, ilk ziyaretini DİKA tarafından desteklenen gofret fabrikasında incelemelerde bulundu. Fabrika sahiplerinden üretim hakkında bilgi alan Vali Tutulmaz, fabrika sahiplerine yurt içi pazarının yanı sıra yurt dışı pazarına yönelmeleri önerisinde bulundu. Daha sonra Uzerkan Metal'da incelemelerine devam eden Vali Tutulmaz, DİKA tarafından desteklenen bu firmanın ürettiği küçük tarım aletlerini inceleyerek, firma sahiplerinden üretim hakkında bilgi aldı.

Vali Tutulmaz son olarak Lamino Ambalaj Sanayii'nde incelemelerde bulundu. Burada üretimi yapılan bez ambalaj çantalarını inceleyen Vali Tutulmaz, ilde yatırım yapmak isteyen bütün girişimcileri destekleyeceklerini söyledi. İncelemeleri hakkında bilgi veren Vali Tutulmaz, "İlimizde yatırım yapmak isteyen bütün girişimcileri destekliyoruz. Bu konuda Dicle Kalkınma Ajansı'nın destekleri de önemlidir. Yatırımcılarımızın bu desteklerden daha fazla yararlanabilmeleri için girişim yapmalarını bekliyoruz." dedi.

Vali Tutulmaz daha sonra Ticaret ve Sanayi Odası'nın Organize Sanayi Bölgesi'ndeki yatırımcıların sorunlarının ele alındığı toplantıya girdi. Toplantıya oda başkanvekilleri Nedim Kuzu ve F.Özgür Çalapkulu, OSB yetkilileri, yatırımcılar, DİKA Siirt Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Ömer Faruk Mergen ve ilgili kurum müdürleri katıldı. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri