Vali Toprak'tan Konyaspor'a övgü

Vali Cüneyit Orhan Toprak: Dünya'nın en güzel 5. stadında Konyaspor'u izlemek büyük keyif. Konyaspor'un çok çalışkan bir başkanı, takımın başında da Konyalıların çok sevdiği Aykut Kocaman var

KONYASPOR'U TAKİP EDİYOR

Merhaba Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Recep Çınar, Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak'ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Toprak, Genel Yayın Yönetmeniz Çınar'a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Ağırlıklı Atiker Konyaspor'un konuşulduğu ziyarette Vali Toprak Atiker Konyaspor'dan da övgü ile bahsetti. Genel Yayın Yönetmenimiz Recep Çınar'ın “Vali bey, Konyaspor'un hiç bir maçını es geçmiyor. Maçların çoğuna gelerek, takımımıza destek veriyor” demesi üzerine Vali Toprak, şunları kaydetti: “Aslında spor konusunda farklı alanlarla ilgileniyorum. Dağcılık faaliyetlerini ve kayak yapmayı daha çok seviyorum. Atiker Konyaspor'un maçlarını da kaçırmıyorum. Hakkari'deyken tel örgülerin arkasından, tribün olmadan kale arkasında BAL ligi maçları takip ederdim. Bu söylemlerim kesinlikle küçümsemek anlamında anlaşılmasın. Hakkari'deki maçların ayrı bir lezzeti vardı. Konya'da ise bambaşka bir ambiyans var. Hakkari'de BAL ligi maçlarını izlerken, Konya'da süper lig maçı izliyoruz. Ayrıca, bu maçı dünyanın en iyi 5. stadyumunda  izliyorum. Konyalı hemşehrilerimiz bunun kıymetini bilsinler. Takım da iyi gidiyor.  Yönetim, teknik heyet, futbolcular ve taraftar arasında müthiş bir uyum var. Dolayısıyla maçların Konya'da ayrı bir tadı var.”


KONYASPOR İYİ YERLERE GELECEK

Atiker Konyaspor'in başarılı bir ilk yarı geçirdiğini de ifade eden Vali Cüneyit Orhan Toprak, yönetimin Aykut Kocaman'ı tekrar takımın başına getirmekle önemli bir eksikliği de tamamladığını belirterek, bu konudaki görüşlerini ise şu şekilde açıkladı:

“Konyaspor ilk yarıda iyi maçlar oynadı ve gayet iyi gidiyor. Kulüp Başkanı Hilmi Bey, çok kibar, çok çalışkan ve beyefendi birisi. Takımı Aykut Hocaya teslim etmekle önemli bir eksiği gidermiş. Konya halkı Aykut Kocaman'ı çok seviyor. Sevgilerin karşılıklı olduğunu düşünüyorum. Aykut Kocaman'da Konya'yı seviyor ki, tercihini bu yönde yapmış. Bir spor sever olarak Konyaspor'un maçlarını keyifle takip ediyorum ve bundan sonra da takip etmeye devam edeceğim” dedi.

EMRE ÖZGÜL

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri