Vali Mustafa Büyük Organize Sanayi Bölgesini Ziyaret Etti

Vali Mustafa Büyük, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaretinde, istihdamın sağlanmasında en önemli unsurun yatırım olduğuna dikkat çekti. Adana’nın ekonomik açıdan kalkınması için devlet ve özel sektör yatırımlarının...

Vali Mustafa Büyük, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaretinde, istihdamın sağlanmasında en önemli unsurun yatırım olduğuna dikkat çekti.

Adana’nın ekonomik açıdan kalkınması için devlet ve özel sektör yatırımlarının kente kazandırılması konusuna verdiği önemi her fırsatta yineleyen Vali Mustafa Büyük, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’ni (AOSB) ziyaret etti. AOSB Başkanı Bekir Sütçü ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Vali Mustafa Büyük, burada aldığı brifingin ardından Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bazı fabrikalarda incelemelerde bulundu. Organize Sanayi Bölgesi’nde bir araya geldiği sanayicilere, ekonomik kalkınma konusunda verdiği önemi anlatan Vali Büyük, istihdamın en önemli şartının yatırım olduğuna dikkat çekti. AOSB Başkanı Bekir Sütçü ve yönetim kurulu üyeleri fabrika sahipleri ise, ziyareti dolayısıyla yanlarında görmekten, destek sözünden ve kent ekonomisinin gelişip kalkınması yönündeki duyarlı yaklaşımından dolayı Vali Mustafa Büyük’e teşekkür etti.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri