Vali Kahraman: Yeni Yatırımlar Erzincan'ın Önünü Açacak

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, geleceğe dönük hedeflenen yatırımlarla ilin önünün açılacağını ve istihdama da ciddi katkısı olacağını söyledi. Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen ‘Yatırım İzleme ve Değerlendirme’ toplantısına...

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, geleceğe dönük hedeflenen yatırımlarla ilin önünün açılacağını ve istihdama da ciddi katkısı olacağını söyledi.

Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen ‘Yatırım İzleme ve Değerlendirme’ toplantısına Vali Süleyman Kahraman, vali yardımcıları Fatih Kaya, Mehmet Kurt, Belediye Başkan Yardımcısı Şükrü Beyitoğlu ve ilgili kurum müdürleri katıldı.

Erzincan’daki yatırımların bundan sonra takibi ve yürütülen çalışmaların takibi noktasında bu tarz toplantıların yapılacağını belirten Vali Süleyman Kahraman, toplantıların ilin gelişmesi adına bundan sonraki süreçte devam edeceğini ifade etti.

Vali Süleyman Kahraman, “Koordinasyonu gerektiren sıkıntılar görüşülerek süratli kararlar alınmaktadır. İkinci olarak geleceğe yönelik ilimizin hedeflerinin belirlenmesi ve bu hedefler doğrultusunda çalışılması büyük önem taşımaktadır. Toplantıdan önce ilimizin sektörlere göre mevcut durumu, hedefleri ve en önemlisi kamu kuruluşları tarafından planlanan ve yapması gereken yatırımlar belirlenmiştir. Ekonomik gelişme yatırımlarla olduğu kadar, sosyal ve kültürel alanları da kapsayan çok geniş bir kavramdır. Bir ilin ekonomik gelişmesi kamu ve özel sektörün birbirini destekleyen yatırımlarıyla mümkündür. Biz ilde kamu kuruluşları olarak eğitim, sağlık, ulaştırma başta olmak üzere, tüm sektörlerde daha kaliteli hizmetler sunmak istiyoruz. Bu sayede yeni yatırım yapılmasını ve iş alanlarının açılmasını sağlamak suretiyle ilimizin gelişmesine katkıda bulunabiliriz.” açıklamasında bulundu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri