Vali Güzeloğlu, Polis Haftası Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Türk Polis Teşkilatının 171. Kuruluş yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzel oğlu yayınladığı mesajda, “Türk Polis Teşki...

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Türk Polis Teşkilatının 171. Kuruluş yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzel oğlu yayınladığı mesajda, “Türk Polis Teşkilatımız, 10 Nisan 1845 yılından bu güne kadar 171 yıl boyunca, toplumun huzuru ve refahını, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamada gösterdiği üstün başarı ve çalışma azmi ile milletimizin sevgisini ve güvenini kazanmanın haklı onurunu taşımaktadır. Devletimizin müstesna kuruluşlarından biri olan Türk Polis Teşkilatımız; personel, araç, gereç ve teknik donanım açısından da dünyanın en güçlü polis teşkilatlarından biri haline gelmiştir. Tüm bu yapısal değişikliklerin ve teknolojik iyileştirmelerin ötesinde aslında Türk Polisini en güçlü kılan faktör milletin içerisinden çıkması, milletin değerleriyle buluşması ve millete ait olmanın gururunu en yüce değer olarak taşımasıdır. İçinden çıktığı milletinin bir ferdi olarak herkese yardım elini uzatan polislerimiz, sorunların çözülmesi noktasında inisiyatif almakta, kimi zamanda her düzeydeki sorunda bir çözüm merci olarak öne çıkmaktadır. Tüm uluslararası camianın gıpta ile baktığı, halkımızın her fırsatta takdir ve övgü ile bahsettiği Türk Polis Teşkilatımızın söz konusu üstün başarısını devam ettireceğine inancımız tamdır” dedi.

Türk polisinin halkın huzuru için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağını belirten Güzeloğlu, “Bu bağlamda Kocaeli Emniyetimiz de; önleyici kolluk, toplum destekli ve sosyal projelerde de son derece başarılı çalışmalara imza atmaktadır. Bu nedenle polis teşkilatımızın Türkiye’deki başarısının bir izdüşümünü Kocaeli’ de görmekten büyük bir mutluluk duyuyorum. Göreve başladığım ilk günden bu yana ilimizin asayiş ve huzurunun sağlanması ilk önceliklerim arasında yer almakta olup, bu konuda güvenlik güçlerimizin özverili çalışmalarını yakinen takip etmekteyim. Halkımızın huzurunu, güvenliğini ve esenliğini sağlama konusunda hiçbir fedakarlıktan kaçınılmayacağının bilinmesini halkımızla da paylaşmak istiyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, Emniyet Teşkilatımızın 171’nci kuruluş yıldönümünü içtenlikle kutluyor, canından aziz bildiği vatanı uğruna canlarını veren kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyor, görevleri başındaki tüm emniyet mensuplarına sağlık ve başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri