Vali Doğan, şehit ailelerine iftar verdi

Şehit aileleriyle iftarda bir araya gelen Vali Aydın Nezih Doğan, ülkenin doğusundan ve batısından acı haberler geldiğini hatırlatarak, Her şeye rağmen ülke olarak dimdik durmayı biliyoruz. Tarih, bu topraklar bize bu şuuru verdi dedi.

Polisevi’nde gerçekleşen iftar yemeğine şehit ailelerinin yanı sıra AKP Konya Milletvekilleri Sami Güçlü, Hasan Angı, Hüsnü Tuna ve Kerim Özkul ile Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, kaymakamlarla kurum müdürleri katıldı.

İftar programını düzenlerken şehit yakınlarıyla birarada güzel bir akşam geçirmeyi umut ettiklerini belirten Vali Aydın Doğan, şehit haberleri ve sel felaketine atıfta bulunarak, “Türkiye’nin hem doğusundan hem batısından acı haberler alacağımızı hiç tahmin etmemiştik. Doğudan gelen şehit haberleri, batıdan gelen sel haberi hepimizin moralini bozdu. Her şeye rağmen ülke olarak, dik durmayı biliyoruz. Tarih, bu topraklar bize bu şuuru verdi” dedi. Vali Doğan, yemeğe katılan davetlilerin Ramazan ayını ve yaklaşan Ramazan Bayramı’nı kutladı.
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şube Başkanı Mustafa Işık da şehit haberlerinin ülke gündeminde olduğunu, şehit ailelerinin acısının hiçbir zaman dinmediğini bildirdi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri