Vali Doğan, Konya halkının bayramını kutladı

Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, bir kutlama mesajı yayınlayarak tüm Konya halkının Ramazan Bayramını tebrik etti.

Toplumsal yaşamda önemli bir yeri olan, güzel duyguların paylaşıldığı Ramazan Bayramı’nı hep birlikte karşılamanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirten Vali Aydın Nezih Doğan, “Kültürümüzün önemli bir parçası olan bayramlar, birlikteliğin, kardeşliğin ve sevginin yaşanarak ve paylaşarak yerleşmesine aracılık eden, insanları sıkıntı ve kaygılardan uzaklaştırarak ortak duygularda buluşturan, mutluluk ve coşku kaynağı özel günlerdir. İnsanlar arasındaki dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturan, dayanışmayı ve yardımlaşmayı artıran, hoşgörü ve kardeşlik duygularını güçlendiren bayramları her zaman anlam ve önemine uygun olarak kutlamalıyız. Bu özel günleri dayanışma ruhumuzu pekiştirecek bir fırsat olarak görmeli, sadece çevremizdeki yakınlarımızı değil, yoksulları, yetimleri, düşkün ve yaşlılar ile ilgiye muhtaç herkesi ziyaret ederek, onlarla birlikte paylaşmalıyız” dedi.

KONYA PROTOKOLÜNÜN BAYRAMLAŞMA PROGRAMI
Konya Valiliği’nin organize ettiği ve Büyükşehir Belediyesi ve tüm resmi kurumların katıldığı bayramlaşma programı bayramın birinci günü saat 10.00 ile 11.00 arası Mevlana Kültür Merkezi’nde.
Adalet ve Kalkınma Partisi’nin bayramlaşma programı bayramın  birinci günü saat Merkez Bera Otel’de, saat 11.00 ile 12.00 arası.
Saadet Partisi’nin bayramlaşma programı bayramın  birinci günü, Alaaddin Keykubat Konferans Salonu’nun üst katında saat 10.00’da.
Milliyetçi Hareket Partisi’nin bayramlaşma programı bayramın ikinci günü Merkez Bera Otel’de saat 14.00’te.
Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayramlaşma programı bayramın ikinci günü saat 11.00’da CHP Konya İl Binası’nda olacak.
Konya İl Müftülüğü Bayramlaşma Programı bayramın birinci günü saat 14.00 ile 16.00 arası’nda müftülük binasında.
MÜSİAD’ın bayramlaşma programı bayramın birinci günü saat 12.30 ile 14.00 arası MÜSİAD binasında.
Konya Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği bayramlaşma programı bayramın birinci günü saat 11.30 ile 12.30 arası, başkanlık binasında.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri