Vali Deniz Serhat Ardahan Spor’a Destek İçin Sahaya İndi

Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Bölgesel Amatör Lige çıkan Serhat Ardahan Spor’a destek vermek ve sezon açılışını yapmak için eşofmanlarını giyip sahaya indi. İdari alandaki başarısını futbolda da gösteren Vali Deniz, futbolcularla beraber...

Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Bölgesel Amatör Lige çıkan Serhat Ardahan Spor’a destek vermek ve sezon açılışını yapmak için eşofmanlarını giyip sahaya indi. İdari alandaki başarısını futbolda da gösteren Vali Deniz, futbolcularla beraber yaptığı çift kale maçta hünerlerini sergiledi.

Serhat Ardahan Spor futbolcularına yeni sezonda başarılar dileyen Vali Deniz, futbolculara bir de baklava ikramında bulundu. Vali Deniz, “25 yıl önce ben de bu genç kardeşlerim gibi futbol oynuyordum. Tabi daha sonraları futboldan uzaklaştık. Ama bizim hayatımızın bir gerçeği var. Spor sağlımız için gerçekten çok önemli. Spor yapan beden dinç ve sağlam olur. Beşe bir top kapma antrenmanına mutlaka geleceğim. Ara sıra ben de antrenmanlara eğer hocamız izin verirse gelmek istiyorum. Sağlığın anahtarı aslında spordan geçer. Bugünde burada Serhat Ardahan Sporumuzun yeni sezon açılışını yaptık. Bizler şehir olarak bir bütün olduk. Takımımızın arkasındayız. İnşallah takımımız BAL Liginde şampiyon olup daha üst liglerde bizleri temsil edecektir. Bizler buradayız. Sahaya çıkın elinizden geleni yapın.“ dedi.

Ardahan Valisi Ahmet Deniz, futbolcularla hatırı fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri