Vali Çakacak: Görevimiz Her Zaman Kırşehir’e Hizmettir

Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, il genel meclis üyelerini ziyaret ederek, görevlerinin her zaman Kırşehir'e hizmet olduğunu dile getirdi.

Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, il genel meclis üyelerini ziyaret ederek, görevlerinin her zaman Kırşehir'e hizmet olduğunu dile getirdi.

Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, İl Özel İdaresi’nin Meclis Salonu’nda 30 Mart 2014 tarihinde seçilen İl Genel Meclisi Üyeleri’ni ziyaret ederek, Kırşehir’in imkanları ölçüsünde vatandaşlara en iyi hizmetin sunulacağını ifade etti. Geçmiş dönemde olduğu gibi yeni dönemde de birlik ve beraberlik içerisinde İl Genel Meclisi Üyeleri ile güzel çalışmalara imza atacaklarını belirten Vali Çakacak; “Mahalli İdareler, ülkemizin idari yapısında her geçen gün artan sorumluluğuyla çok önemli bir yer tutmaktadır. Belediye sınırları dışında kalan yerlere hizmet götüren İl Özel İdareleri’nin temel görevi de köylerimizin altyapılarını iyileştirmektir. Son yıllarda merkezden gönderilen diğer kamu kurum ve kuruluşların ödenekleri de İl Özel İdaresi kanalıyla harcanmaktadır. Hepimiz halkımıza hizmet için çalışıyoruz.” dedi.

İl Genel Meclis Başkanı Şuayip Soysal da konuşmasında, meclis olarak çalışmalara hemen başladıklarını ifade ederek Valimiz Sayın Özdemir Çakacak’ın bilgi ve tecrübelerinden faydalanarak önümüzdeki dönemde de daha güzel işlere imza atacaklarını söyledi.

Ziyaret, İl Genel Meclisi yeni üyeleri ile yapılan fikir alış-verişi ve grup odalarını gezilmesi ile sona erdi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri