Vali Büyük’ten Avcılara Duyarlılık Çağrısı

Adana merkezli, Akdeniz Bölgesi Av ve Yaban Hayatı Federasyonu hizmet binasının açılışı, Vali Mustafa Büyük tarafından gerçekleştirildi. Vali Büyük,federasyonun Adana merkezli olmasının ayrı bir gurur kaynağı olduğunu belirterek "Bu...

Adana merkezli, Akdeniz Bölgesi Av ve Yaban Hayatı Federasyonu hizmet binasının açılışı, Vali Mustafa Büyük tarafından gerçekleştirildi. Vali Büyük,federasyonun Adana merkezli olmasının ayrı bir gurur kaynağı olduğunu belirterek "Bu açılış töreni vesile ile siz değerli avcılarımız ile bir arada olmaktan ve camianızın kalıcı bir hizmet binasına kavuşmasından dolayı mutluyum. Bizler, doğayı koruma adına elimizden gelen tüm gayreti göstermeye kararlıyız. Federasyon üyelerimizin de bu konudaki duyarlı yaklaşımlarını bundan önce olduğu gibi bundan sonra da sürdüreceklerine inancım tamdır. Bu vesile ile tüm avcılarımıza, doğayı ve ekolojik dengeyi koruma adına, daima bilinçli avlanma konusunda çağrıda bulunuyorum. Yeni hizmet binası Adana’mıza, bölgemize, ülkemize ve tüm camiaya hayırlı olsun." dedi.

    Seyhan ilçesi Karasoku Mahallesi Ulu Cami Sokağı'nda hizmete giren Akdeniz Bölgesi Av Yaban Hayatı Federasyonu binasının açılış törenine Vali Büyük’ün yanı sıra Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Federasyon Başkanı Ali Servet, kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile davetliler katıldı.

    Federasyon Başkanı Ali Servet, açılış töreninde yaptığı konuşmada, yeni hizmet binası ile birlikte üyelerinin önemli bir ihtiyacının giderildiğini söyledi.

    Federasyon hizmet binasının açılış kurdelesini katılımcılarla birlikte kesen Vali Mustafa Büyük, dernek binasında incelemelerde bulundu ve yapılan faaliyetler konusunda yöneticilerden bilgi aldı. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri