Vali Barut’tan Türk Polis Teşkilatının 171’inci Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı

Sivas Valisi Alim Barut, Türk Polis Teşkilatı’nın 171’inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.Barut mesajında,"Ülkemizde huzurun ve güvenin sağlanması için gece gündüz demeden, tüm gücüyle ç...

Sivas Valisi Alim Barut, Türk Polis Teşkilatı’nın 171’inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Barut mesajında,"Ülkemizde huzurun ve güvenin sağlanması için gece gündüz demeden, tüm gücüyle çalışan emniyet teşkilatımız, kanunlardan aldığı güç ve halkımızdan aldığı destekle, 171 yıldır bu önemli görevi başarıyla yerine getirmektedir. Asayişin, huzur ve güvenin teminatı olan polislerimiz, bu onurlu mesleği her türlü şartlarda, gururla ifa etmektedirler. İnsana duyduğu sevgi ve hukuk kurallarına bağlılığıyla görevini yerine getiren polislerimiz, gerektiğinde canlarını hiçe saymış, tavır ve tutumlarıyla da toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır.

Bilim ve teknolojiyi yakından takip ederek uygulamalarında kullanan Türk Polisi, gelişmeler karşısında sürekli kendini iyileştirerek, suçla mücadelede daha etkin bir konuma ulaşmış, uluslar arası arenada da saygın bir yer edinmiştir."dedi.

Barut, mesajının devamında şunları kaydetti.

"Sivas halkının güven ve desteğini her zaman yanında hisseden, görevini layıkıyla yerine getiren Emniyet Müdürlüğümüz personeli, insan haklarına saygılı, demokratik, laik ve sosyal hukuk devletinin önemli bir kurumu olmanın bilinci içerisinde burayı huzur ve güven şehri olması hususunda üzerine düşen tüm sorumluluğu yerine getirmeye devam edecektir. Güzel şehrimizin bu alanda da ülke sıralamasında üst noktalara ulaşmasında büyük emekleri bulunan Sivas emniyet teşkilatını takdir ettiğimi belirtmek isterim. Bu duygu ve düşüncelerle Sivas’ımızın bir güven ve huzur şehri olmasında mesai mefhumu tanımadan görev alan Emniyet Teşkilatına teşekkürlerimi sunar, ülkemiz için canlarını seve seve feda eden şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anar, tüm emniyet teşkilatımızın polis haftasını kutlarım."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri